Povezane vesti
Ne posustaju: Turska zabranila čak i američki humanitarni let za Jermeniju, Azerbejdžanske snage gađale bolnicu
Blic 14.10.2020
Turska je zabranila isporuku 100 tona američke humanitarne pomoći Jermeniji preko svog vazdušnog prostora, rekao je jermenski Visoki komesar za dijasporu Zareh Sinanjan. Prema njegovim rečima, proteklih dana u Jermeniju je isporučeno skoro 700 tona… »
Jerevan: Turska odbila da propusti avion koji je nosio humanitarnu pomoć za Nagorno-Krabah
Večernje novosti 14.10.2020
TURSKA je odbila da propusti kroz svoj vazdušni prostor avion iz SAD sa humanitarnom pomoći, namenjenoj žrtvama u sukobu u Nagorno-Karabahu, rekao je sekretar za pitanja dijaspore kabineta premijera Jermenije Zare Sinanjan. - Trenutno je oko 100 tona… »
Vesti dana »
Nedeljkov: CRTA identifikovala 12 lažnih lista SNS za lokalne izbore, sumnja da su lažne još četiri
Novi magazin pre 1 satjoš 34 povezane
Novinarka tvrdi: Tramp mi je rekao da misli da je rat u Iranu već skoro gotov...
Pravda pre 14 minutajoš 37 povezanih
Ustavni sud poništio ukaz predsednice Osmani o raspuštanju Skupštine Kosova
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
Mađarska donela važnu odluku za cenu goriva: Poznato kada počinju nove mere Viktora Orbana
Mondo pre 50 minutajoš 29 povezanih
Đoković posle nove pobede: Težak meč, ali drago mi je da sam iskoristio šanse i slavio
Večernje novosti pre 45 minutajoš 60 povezanih