Povezane vesti
Dnevni horoskop za četvrtak, 15. oktobar
Moj Novi Sad 15.10.2020
Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan... Privlači vas osoba s kojom je ljubavna veza nemoguća. Strastveno raspoloženje pretačete u kreativnost što vas puni dragocenom energijom. Velika motivacija vas inspiriše za odlične poslovne poteze koji… »
Horoskop za četvrtak, 15. Oktobar: Blizanci treba da preseku i preuzmu odgovornost; Škorpiju muče ljubavni problemi
Večernje novosti 15.10.2020
SAZNAJTE šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje. OVAN Privlači vas osoba s kojom je ljubavna veza nemoguća. Strastveno raspoloženje pretačete u kreativnost što vas puni dragocenom… »
Vesti dana »
Mađar: „Ako me Putin bude nazvao, reći ću mu da okonča rat sa Ukrajinom“
Serbian News Media pre 38 minutajoš 41 povezana
Bili smo više glavom u meču koji nam život znači! Obradović o novoj pobedi: Našli smo način, ali mora bolje
Dnevnik pre 43 minutajoš 32 povezane
Američka vojska spremna da blokira iranske luke, dok Teheran preti lukama na Bliskom istoku
Serbian News Media pre 43 minutajoš 112 povezane
Putevi Srbije: Spremno dočekujemo pojačan intenzitet saobraćaja nakon uskršnjih praznika
RTV pre 4 satijoš 22 povezane
Vučić o porazu Orbana u Mađarskoj: Zna se ko je moj prijatelj i ja ga se ne odričem ni u dobru ni u zlu
Euronews pre 1 satjoš 235 povezanih