Povezane vesti
“Znam crnogorski jezik, sudija mi rekao ‘j….. te crnac'”
Nova 18.10.2020
Alfons Sopo, kamerunski fudbaler koji nastupa za crnogorsku Zetu, rekao je da je bio žrtva rasizma. On je bio akter utakmice protiv Budućnosti koja nije završena jer je njegova ekipa napustila teren u 80. minutu. Meč su obeležili crveni kartoni za… »
Kamerunac optužio dabanovića za rasizam: Znam crnogorski jezik, sudija mi rekao „j….. te crnac“
Večernje novosti 18.10.2020
ALFONS Sopo, kamerunski fudbaler koji nastupa za crnogorsku Zetu, rekao je da je bio žrtva rasizma. On je bio akter utakmice protiv Budućnosti koja nije završena jer je njegova ekipa napustila teren u 80. minutu. Meč su obeležili crveni kartoni za… »
Skandal u Crnoj Gori – Zeta napustila meč protiv Budućnosti
Nova 18.10.2020
Derbi utakmica između podgoričke Budućnosti i Zete koja je igrana u okviru Prve crnogorske lige nije završena. U 80. minutu su gosti odlučili da napuste teren i da se ne vrate kako bi ona bila okončana po pravilima. Podgoričani su do prednosti došli pet… »
Skandal u crnoj gori! Fudbaleri Zete napustili teren u 80. minutu nakon što je sudija isključio i trećeg igrača gostiju!
Sportal blic 17.10.2020
Derbi meč 9. kola crnogorskog prvenstva između fudbalera Budućnosti i Zete iz Golubovaca nije završen jer su gosti, nezadovoljni suđenjem, napustili teren u 80. minutu. Rezultat je pri prekidu bio 1:0 u korist Budućnosti, a gol je postigao Božović iz… »
Vesti dana »
Dobra vest za američku privredu, proizvođačke cene usporile rast
Politika pre 54 minutajoš 32 povezane
Osumnjičeni za napad na Kobre se i dalje terete za pokušaj ubistva, veštačenje pokazalo da nije bilo povreda opasnih po život
Mašina pre 1 satjoš 20 povezanih
Temperaturni skok i prognoza: Leskovac najtopliji, za vikend ponovo vruće
Naslovi.ai pre 1 satjoš 35 povezanih
Kod jednog komarca u beogradskoj opštini Čukarica detektovan genom virusa Zapadnog Nila
Beta pre 6 satijoš 28 povezanih
Veliki požari na Balkanu: Kritično kod Herceg Novog, Nevesinja i na Braču
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 57 povezanih