Повезане вести
“Знам црногорски језик, судија ми рекао ‘ј….. те црнац'”
Нова 18.10.2020
Алфонс Сопо, камерунски фудбалер који наступа за црногорску Зету, рекао је да је био жртва расизма. Он је био актер утакмице против Будућности која није завршена јер је његова екипа напустила терен у 80. минуту. Меч су обележили… »
Камерунац оптужио дабановића за расизам: Знам црногорски језик, судија ми рекао „ј….. те црнац“
Вечерње новости 18.10.2020
АЛФОНС Сопо, камерунски фудбалер који наступа за црногорску Зету, рекао је да је био жртва расизма. Он је био актер утакмице против Будућности која није завршена јер је његова екипа напустила терен у 80. минуту. Меч су обележили… »
Скандал у Црној Гори – Зета напустила меч против Будућности
Нова 18.10.2020
Дерби утакмица између подгоричке Будућности и Зете која је играна у оквиру Прве црногорске лиге није завршена. У 80. минуту су гости одлучили да напусте терен и да се не врате како би она била окончана по правилима. Подгоричани… »
Скандал у црној гори! Фудбалери Зете напустили терен у 80. минуту након што је судија искључио и трећег играча гостију!
Спортал блиц 17.10.2020
Дерби меч 9. кола црногорског првенства између фудбалера Будућности и Зете из Голубоваца није завршен јер су гости, незадовољни суђењем, напустили терен у 80. минуту. Резултат је при прекиду био 1:0 у корист Будућности, а гол… »
Вести дана »
Јокић се вратио на терен после месец дана и забележио дабл-дабл учинак
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 43 повезане
Претежно облачно, местимично са кишом и суснежицом: Највиша температура до девет степени
Невсмакс Балканс пре 2 сатајош 16 повезаних
Апостоловић: Циљ Оперативног тима је да максимално убрзамо испуњавање обавеза ка Европској унији
Еуроневс пре 1 сатјош 9 повезаних
Надал није гледао Новакову победу, али има поруку: Играо бих и ја и даље да нисам повређен!
Хот спорт пре 42 минутајош 16 повезаних