Povezane vesti
Prošao sam horor, ali borac sam koji se nikada neće predati: Iz bolnice se oglasio policajac koji je ranjen na Markovom trgu
Kurir 18.10.2020
Teško ranjeni policajac Oskar Fiuri (31) oglasio se iz bolnice nakon što je policija objavila snimak stravičnog napada Danijela Bezuka (22) na Markovom trgu u Zagrebu. "Ranjen sam i boli me, ali borac sam koji se nikada neće predati, pogotovo zbog… »
Preživeo sam pakao ali se neću predati: Oglasio se policajac koji je izrešetan na Markovom trgu u Zagrebu
Večernje novosti 18.10.2020
TEŠKO ranjeni policajac Oskar Fiuri (31) oglasio se iz bolnice nakon što je policija objavila snimak stravičnog napada Danijela Bezuka (22) na Markovom trgu u Zagrebu. - Ranjen sam i boli me, ali borac sam koji se nikada neće predati, pogotovo zbog… »
Vesti dana »
Rasel kipteo od besa, Kimi se prošetao do pobede: Klinac gazi ka šampionskoj tituli
Mondo pre 5 satijoš 5 povezanih
Olimpijakos prvak Evrope posle 13 godina, Real pao u drami atinskog finala (VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Novak Đoković posle pobede na Rolan garosu: "Prvi put sam igrao sa Đovanijem, prosto je neverovatno šta je sve pokazao"
Dnevnik pre 5 satijoš 2 povezane