Povezane vesti
Nema ni najmanje veze sa koronom! Doktor Nestorović brutalno udario na Bajdena pa poslao važnu poruku Srbima: Ne može da…
Kurir 18.10.2020
Poznati pulmolog Branimir Nestorović danas je ponovo svojim objavama iznenadio javnost u Srbiji. Nestorović ovog puta nije iznosio informacije u vezi sa virusom korona već je na opšte iznenađenje na svom profilu na Fejsbuku podelio tekst sa jednog… »
Nestorović opleo po bajdenu: Pulmolog ukazao na sve grehe Trampovog protivnika, pa se obratio Srbima
Večernje novosti 18.10.2020
PULMOLOG Branimir Nestorović podelio je tekst sa stranog portala o tome kako je vladika Artemije smenjen jer nije hteo da da blagoslov poseti Džona Bajdena Dečanima. - Ovo nema veze sa koronom, ali pričitajte kako je vladika Artemije smenjen na zahtev… »
Vesti dana »
Sneg u planinskim krajevima, poledica na mostovima i nadvožnjacima
Moj Novi Sad pre 42 minutajoš 36 povezanih
Sindikati GSP ‘Beograd’: Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Radio sto plus pre 27 minutajoš 19 povezanih
Aksios: Tramp razmatra opcije za Iran, od „simboličnog” obogaćivanja do vojne akcije
Politika pre 1 satjoš 16 povezanih
Ja sam trenirao u jeku borbe, zahvalan sam što uopšte i mogu da sedim ovde danas: Nikola Topić progovorio o pobedi nad karcinomom i povratku košarci!
Hot sport pre 2 satajoš 17 povezanih
Uprava za veterinu usaglasila sertifikate za izvoz goveđeg i ovčijeg mesa u Tunis
Insajder pre 52 minutajoš 7 povezanih