Povezane vesti

Vremenska prognoza - 22. oktobar

RTS 21.10.2020
Vreme tokom dana sunčano. Temperatura od 19 do 24 stepena. Slično vreme do subote. Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave (izvor RHMZ) 22.10.2020. Četvrtak: Jutro hladno, ponegde sa maglom koja se može zadržati i duže… »

Sutra do 23 stepena

Radio 021 21.10.2020
U Novom Sadu u četvrtak nakon vedrog i hladnog jutra, tokom dana sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren južni i jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 5°C, maksmalna dnevna 23°C. U petak sunčano, a maksimalna temperatura do 23°C. Krajem dana i… »

Sutra ujutru hladno sa mrazom, tokom dana sunčano i toplije

Novi magazin 21.10.2020
U Srbiji će sutra ujutru biti hladno, ponegde sa maglom koja se može zadržati i duže tokom prepodneva, u većini mesta i sa slabim mrazom, a tokom dana pretežno sunčano i toplije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab do… »

U četvrtak pretežno sunčano, do 24 stepena

Dnevnik 21.10.2020
BEOGRAD: Sutra, u četvrtak 22. oktobra, biće pretežno sunčano i toplije, sa maksimalnom temperaturom od 19 do 24 stepena. Jutro će biti hladno, ponegde sa maglom koja se može zadržati i duže tokom prepodneva, u većini mesta i sa slabim prizemnim… »

Posle hladnog jutra, toplo i sunčano vreme

Novi magazin 21.10.2020
U Srbiji će danas jutro biti hladno, ponegde sa maglom i prizemnim mrazem, a tokom dana očekuje se pretežno sunčano i toplije vreme, saopštio je RHMZ. Duvaće slab jugoistočni vetar, na jugu Banata i u Pomoravlju umeren. Jutarnja temperatura… »

Iznad proseka do vikenda

B92 21.10.2020
Beograd -- Danas će u Srbiji tokom dana biti pretežno sunčano i toplije, s najvišom dnevnom temperaturom od 18 do 21 stepena. Jutro će biti hladno, ponegde sa maglom i prizemnim mrazem, a lokalno se slab mraz očekuje i na dva metra visine. Vetar će… »

U Srbiji danas posle hladnog jutra toplo i sunčano vreme

Danas 21.10.2020
U Srbiji će danas jutro biti hladno, ponegde sa maglom i prizemnim mrazem, a tokom dana očekuje se pretežno sunčano i toplije vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab jugoistočni vetar, na jugu Banata i u Pomoravlju… »

Posle hladnog jutra toplo i sunčano vreme, temperatura do 21 stepen

N1 Info 21.10.2020
U Srbiji će jutro biti hladno, ponegde sa maglom i prizemnim mrazem, a tokom dana očekuje se pretežno sunčano i toplije vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab jugoistočni vetar, na jugu Banata i u Pomoravlju umeren… »

Pretežno sunčano i toplije, do 21 stepen

RTV 21.10.2020
BEOGRAD - Danas će u Srbiji tokom dana biti pretežno sunčano i toplije, sa najvišom dnevnom temperaturom od 18 do 21 stepen. Jutro će biti hladno, ponegde sa maglom i prizemnim mrazem, a lokalno se slab mraz očekuje i na dva metra visine. Vetar će… »

Pretežno sunčano i toplije, do 21 stepen

Glas Zapadne Srbije 21.10.2020
Danas će u Srbiji tokom dana biti pretežno sunčano i toplije, sa najvišom dnevnom temperaturom od 18 do 21 stepen. Jutro će biti hladno, ponegde sa maglom i prizemnim mrazem, a lokalno se slab mraz očekuje i na dva metra visine. Vetar će biti slab… »

Danas miholjsko leto: Do kada će biti toplo?

Nova 21.10.2020
Danas će u Srbiji tokom dana biti pretežno sunčano i toplije, s najvišom dnevnom temperaturom od 18 do 21 stepena. Jutro će biti hladno, ponegde sa maglom i prizemnim mrazem, a lokalno se slab mraz očekuje i na dva metra visine. Vetar će biti slab… »

Vraća se miholjsko leto: Danas do 21 stepen, do vikenda sve toplije, a onda sledi preokret

Kurir 21.10.2020
Danas će u Srbiji tokom dana biti pretežno sunčano i toplije, s najvišom dnevnom temperaturom od 18 do 21 stepena. Jutro će biti hladno, ponegde sa maglom i prizemnim mrazem, a lokalno se slab mraz ocekuje i na dva metra visine. Vetar će biti slab… »

Jutro ledeno, tokom dana temperaturni obrt: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje danas i do kraja nedelje

Večernje novosti 21.10.2020
DANAS će u Srbiji tokom dana biti pretežno sunčano i toplije, s najvišom dnevnom temperaturom od 18 do 21 stepena. Jutro će biti hladno, ponegde sa maglom i prizemnim mrazem, a lokalno se slab mraz očekuje i na dva metra visine. Vetar će biti slab… »

Vraća se miholjsko leto, ali s jutarnjim mrazom

RTS 21.10.2020
Posle hladnog i ponegde maglovitog jutra, tokom dana pretežno sunčano. Zbog više sunca i priliva toplijeg vazduha, biće i nekoliko stepeni toplije, najviša temperatura do 21 stepen. Ujutro mestimično magla i slab prizemni mraz, a lokalno se očekuje… »

Lepo vreme još par dana: Meteorolozi objavili kada tačno stiže zahlađenje u Srbiju!

Mondo 21.10.2020
U Srbiji će danas jutro biti hladno, ponegde sa maglom i prizemnim mrazem, a tokom dana očekuje se pretežno sunčano i toplije vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U Srbiji će danas jutro biti hladno, ponegde sa maglom i prizemnim… »

Jutro hladno, dan topao

Dnevnik 21.10.2020
NOVI SAD: Pretežno sunčano i toplije. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4, a maksimalna 19 stepeni. VOJVODINA: Jutro vrlo hladno. Ponegde slab prizemni mraz uz moguću sumaglicu i maglu. U toku dana pretežno… »

Danas pretežno sunčano i toplije, do 21 stepena

Blic 21.10.2020
Danas će u Srbiji tokom dana biti pretežno sunčano i toplije, s najvišom dnevnom temperaturom od 18 do 21 stepena. Jutro će biti hladno, ponegde sa maglom i prizemnim mrazem, a lokalno se slab mraz očekuje i na dva metra visine. Vetar će biti slab… »

Vesti dana »