Povezane vesti
Sve što rade, sebi rade: Keba progovorio o razvodu Severine i Igora Kojića
Večernje novosti 21.10.2020
MESECIMA unazad kruže spekulacije da je Severina (48) stavila tačku na svoj brak sa sinom pevača Dragana Kojića Kebe, Igorom Kojićem (33), a te priče su iz dana u dan sve glasnije. Pevačica već duži vremenski period boravi u Hrvatskoj, dok je mlađi Kojić… »
"Ne znam gde su, niti kako su! Sve što rade rade sebi" Keba prvi put otvoreno o razvodu Severine i Igora
Blic 21.10.2020
Sve češće se spekuliše da je došao kraj braka Severine i Igora Kojića, a Dragan Kojić Keba, svekar pevačice, prokomentarisao je njihov odnos. - Ne znam gde su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvek su i znali, šta im je… »
Vesti dana »

Jedno "da" spasilo šest života: Kad mislite da nema nade, sudbina vas demantuje: Desanka i Gavrilo konačno imaju novu šansu (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

(Foto) crna kosa i plave oči: Ovo je novi dečko Uroša Stanića koji je pun love: Ljubi ga pred svima
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Tuga u Čileu: Spasioci pronašli tela četiri od pet rudara zatrpanih u rudniku bakra
Telegraf pre 3 satajoš 3 povezane

„Zločini se ne smeju zaboraviti“: PSG i ZLF u mestu u kome su ubijeni civili iz izbegličke kolone tokom „Oluje“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana