Povezane vesti
Nadežda Biljić zbog Tomine prevare završila u bolnici: "Neće više videti ni mene, ni dete!"
Telegraf 21.10.2020
Tomina nova afera ju je potpuno dotukla. Javna prevara u "Zadruzi 4" koju je Toma Panić priredio svojoj nevenčanoj supruzi Nadeždi Biljić, sa kojom ima sina Longa je verlo loše uticala na pevačicu. Iako je posle silnih poljubaca koje je razmenio sa… »
Paula završila sa Tomom u krevetu posle žurke, a sada udarila i na Nadeždu: Samo neka mi priđe na tri metra! (video)
Alo 21.10.2020
Toma je u razgovoru sa Paulom, sa kojom je sve bliži konstatovao da Nadežda priča kako on više nije njen suprug. Paula Hublin i Toma Panić su se poljubili tokom igre izazova i od tada su sve bliži. Sinoć su se grlili i mazili, a nakon žurke su… »
Oglasila se Nadežda i stavila tačku na njen brak: Toma me neće videti u životu, niti dete, ja sam sa njim završila!
Alo 21.10.2020
Pevačicino zdravstveno stanje nije nimalo dobro. Toma Panić i Paula Hublin poslednjih nekoliko dana sve više su prisniji, a sinoć je izjavio kako je sve to igra, kako bi odmah nakon žurke završio sa njom u krevetu. Međutim, obostrane simpatije nisu… »
Vesti dana »
Vučić i Mali obišli radnike na gradilištu EXPO: Srbija napreduje i ubrzano se menja (foto, video)
Blic pre 9 satijoš 2 povezane
Severna Koreja isporučila Rusiji raketne i artiljerijske sisteme dugog dometa
Telegraf pre 6 satijoš 5 povezanih
Jp: Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu bezbedan za saobraćaj
Blic pre 10 satijoš 1 povezana