Повезане вести
Надежда Биљић због Томине преваре завршила у болници: "Неће више видети ни мене, ни дете!"
Телеграф 21.10.2020
Томина нова афера ју је потпуно дотукла. Јавна превара у "Задрузи 4" коју је Тома Панић приредио својој невенчаној супрузи Надежди Биљић, са којом има сина Лонга је верло лоше утицала на певачицу. Иако је после силних пољубаца… »
Огласила се Надежда и ставила тачку на њен брак: Тома ме неће видети у животу, нити дете, ја сам са њим завршила!
Ало 21.10.2020
Певачицино здравствено стање није нимало добро. Тома Панић и Паула Хублин последњих неколико дана све више су приснији, а синоћ је изјавио како је све то игра, како би одмах након журке завршио са њом у кревету. Међутим… »
Паула завршила са Томом у кревету после журке, а сада ударила и на Надежду: Само нека ми приђе на три метра! (видео)
Ало 21.10.2020
Тома је у разговору са Паулом, са којом је све ближи констатовао да Надежда прича како он више није њен супруг. Паула Хублин и Тома Панић су се пољубили током игре изазова и од тада су све ближи. Синоћ су се грлили и мазили, а… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 6 сатијош 3 повезане