Povezane vesti
Bez grejanja deo Novog Beograda i Zemuna: Evo kada potrošači mogu da očekuju tople radijatore
Večernje novosti 23.10.2020
ZBOG neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda (M3) na grejnom području "Novi Beograd", koji se desio u toku noći, bez grejanja su potrošači koji se nalaze na delu Novog Beograda i manjem delu Zemuna u reonu Karađorđevog trga. Preciznije… »
Deo Novog Beograda i Zemuna bez grejanja, najkasnije do sutra ujutru
Blic 23.10.2020
Potrošači na delu Novog Beograda i delu Zemuna trenutno su bez grejanja zbog neodložne popravke kvara na toplovodu, a redovna isporuka očekuje se najkasnije sutra ujutru, saopštile su Beogradske elektrane. Zbog neodložne popravke kvara na delu… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 3 minutajoš 30 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 3 satajoš 6 povezanih
AMSS upozorava na smanjenu vidljivost i poledicu na putevima u planinskim predelima
Serbian News Media pre 3 satajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 53 minutajoš 51 povezana
BLOG UŽIVO: Donald Tramp preti Iranu „izuzetno snažnim“ udarom, nafta skače, azijska tržišta u padu
Insajder pre 33 minutajoš 49 povezanih