Povezane vesti

Vremenska prognoza - 25. oktobar

RTS 24.10.2020
Najviša dnevna temperatura od 13 do 17 stepeni. 25.10.2020. Nedelja: Oblačno i hladnije, mestimično sa kišom. Tokom noći prestanak padavina i delimično razvedravanje, najpre na severu i zapadu. Vetar slab i umeren. uglavnom zapadni i severozapadni… »

RHZS: Sutra oblačno i hladnije

Vesti online 24.10.2020
U Srbiji se sutra očekuje oblačno i hladnije vreme, mestimično s kišom, saopštio je Republički hidro-meteorološki zavod Srbije. Vetar slab i umeren, uglavnom zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od sedam do 12 stepeni, najviša dnevna od… »

RHZS: Sutra oblačno i hladnije

Dnevnik 24.10.2020
BEOGRAD: U Srbiji se sutra očekuje oblačno i hladnije vreme, mestimično s kišom, saopštio je Republički hidro-meteorološki zavod Srbije. Vetar slab i umeren, uglavnom zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od sedam do 12 stepeni, najviša… »

U Srbiji sutra oblačno i hladnije, mestimično sa kišom

Novi magazin 24.10.2020
U Srbiji će sutra biti oblačno i hladnije vreme, mestimično sa kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Tokom noći očekuje se prestanak padavina i delimično razvedravanje, najpre u severnim i zapadnim krajevima. Duvaće slab i… »

Kišni vikend pred nama, kada se razvedrava

RTS 24.10.2020
Ujutru se padavine očekuju na severu i zapadu Srbije, a uveče i na jugu zemlje. Temperatura u padu za 4 do 5 stepeni. Ujutru od 2 do 12 stepeni, najhladnije na istoku, najviša dnevna od 17 stepeni do 21 stepen. U Beogradu od sredine dana povremeno… »

Vremenska prognoza: Za vikend oblačno

Nova 24.10.2020
Danas će u Srbiji ujutru i pre podne biti umereno oblačno i u većini mesta suvo, a na jugu i jugoistoku sa dužim sunčanim intervalima. Ujutru i pre podne na severu i zapadu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima jače naoblačenje mestimično… »

Evo kakav je vikend pred nama: Jednog dana sunčano i prijatno, drugog pljuskovi i oblaci stižu zahlađenje i oblaci

Kurir 24.10.2020
Poslednjih nekoliko dana, sunčanih i vedrih, obradovalo je mnoge međutim treba imati u vidu da je kraj oktobra. Iako smo uživali u nešto višim temperaturama, tokom vikenda nas očekuje potpuno drugačije vreme. Meteorolozi su za danas najavili… »

Umereno oblačno i u većini mesta suvo vreme, temperatura do 21 stepen

N1 Info 24.10.2020
U Srbiji će jutro biti umereno oblačno i u većini mesta suvo vreme, sa dužim sunčanim intervalima na jugu i jugoistoku, a uveče je moguća kiša, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Na jugu i jugoistoku tokom jutra ponegde slab… »

Kakav vikend je pred nama? Vremenske promene iz dana u dan, evo šta nas čeka početkom radne nedelje

Večernje novosti 24.10.2020
DANAS će u Srbiji ujutru i pre podne biti umereno oblačno i u većini mesta suvo, a na jugu i jugoistoku sa dužim sunčanim intervalima. Ujutru i pre podne na severu i zapadu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima jače naoblačenje mestimično… »

Ujutru oblačno i suvo, posle podne naoblačenje sa kišom: Temperature oko 20 stepeni

Telegraf 24.10.2020
U Beogradu ujutru i pre podne umereno oblačno i suvo. U Srbiji ujutru i pre podne umereno oblačno i u većini mesta suvo, a na jugu i jugoistoku sa dužim sunčanim intervalima. Ujutru i pre podne na severu i zapadu, a posle podne i uveče i u ostalim… »

Naoblačenje s kišom

Dnevnik 24.10.2020
NOVI SAD: Naoblačenje s kišom od sredine dana. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 10, a maksimalna 16 stepeni. VOJVODINA: Naoblačenje s kišom i padom temperature. Kišna zona dolazi sa jugozapada i… »

Dosta je bilo toplog vremena: Stižu zahlađenje i padavine, ovo će biti najtopliji gradovi danas

Mondo 24.10.2020
Ovakvo nas vreme očekuje za vikend. Ovakvo nas vreme očekuje za vikend Poslednjih nekoliko dana, sunčanih i vedrih, obradovalo je mnoge međutim treba imati u vidu da je kraj oktobra. Iako smo uživali u nešto višim temperaturama, tokom vikenda nas… »

Danas jutro hladno, tokom dana naoblačenje, do 21 stepen

Blic 24.10.2020
Danas će u Srbiji ujutru i pre podne biti umereno oblačno i u većini mesta suvo, a na jugu i jugoistoku sa dužim sunčanim intervalima. Ujutru i pre podne na severu i zapadu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima jače naoblačenje mestimično… »

Ujutro hladno, tokom dana naoblačenje

Nova 24.10.2020
U Srbiji će ujutru i pre podne biti umereno oblačno i u većini mesta suvo, a na jugu i jugoistoku sa dužim sunčanim intervalima. Ujutru i pre podne na severu i zapadu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima jače naoblačenje mestimično sa… »

Stiže pogoršanje: U subotu oblačno sa kišom, temperatura od 2 ujutru do 21 tokom dana

Kurir 24.10.2020
BEOGRAD - Danas će u Srbiji ujutru i pre podne biti umereno oblačno i u većini mesta suvo, a na jugu i jugoistoku sa dužim sunčanim intervalima. Ujutru i pre podne na severu i zapadu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima jače naoblačenje… »

Vesti dana »