Povezane vesti
Ivica Dačić o selakoviću kao ministru: Evo šta je doskorašnji ministar spoljnih poslova rekao o svom nasledniku
Večernje novosti 25.10.2020
VODITELjKA Verica Bradić sa svojim gostima i pratiocima na društvenim mrežama i večeras bira najvažniju objavu nedelje na Tviteru, Fejsbuku i Jutjubu. U studiju TV Pink su član Predstavništva BiH Milorad Dodik, predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić i… »
"Ja sam profesionalni političar": Dačić: Pozicija predsednika Skupštine je za mene ostvarenje ciljeva
Blic 25.10.2020
Novi predsednik Skupštine Srbije, Ivica Dačić je u emisiji "Hit tvit" na TV Pink, komentarišući svoju novu dužnost i funkciju rekao da mu se čini kao da se sve dogodilo još odavno. - Ja sam dugo godina u politici i započeo sam karijeru u Skupštini. Bio… »
Vesti dana »
Sa ili bez navijača? Oglasio se direktor lige! Evo kada će se igrati novi finalni meč Vojvodine i Partizana!
Večernje novosti pre 24 minutajoš 103 povezane
Grad Čačak: Radovi na sanaciji Rzava pri kraju, tehnička voda stiže sutra pre podne
Euronews pre 1 satjoš 93 povezane
Evropska komisija najavila isplatu tri milijardi evra Bugarskoj: Pozdravljen napredak u borbi protiv korupcije
Euronews pre 19 minutajoš 37 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Hamnei nije odobrio nacrt memoranduma, zbog toga nije ni Tramp
RTV pre 3 satajoš 34 povezane
Đoković saznao sjajnu vest! Nova megasenzacija na Rolan Garosu: Jedan od velikih favorita ispao od anonimusa
Kurir pre 45 minutajoš 113 povezane