Povezane vesti
Ivica Dačić o selakoviću kao ministru: Evo šta je doskorašnji ministar spoljnih poslova rekao o svom nasledniku
Večernje novosti 25.10.2020
VODITELjKA Verica Bradić sa svojim gostima i pratiocima na društvenim mrežama i večeras bira najvažniju objavu nedelje na Tviteru, Fejsbuku i Jutjubu. U studiju TV Pink su član Predstavništva BiH Milorad Dodik, predsednik Skupštine Srbije Ivica… »
"Ja sam profesionalni političar": Dačić: Pozicija predsednika Skupštine je za mene ostvarenje ciljeva
Blic 25.10.2020
Novi predsednik Skupštine Srbije, Ivica Dačić je u emisiji "Hit tvit" na TV Pink, komentarišući svoju novu dužnost i funkciju rekao da mu se čini kao da se sve dogodilo još odavno. - Ja sam dugo godina u politici i započeo sam karijeru u… »
Vesti dana »
Uživo (foto, video) padaju stabla i bandere, autobusi stoje, desetine hiljada ljudi bez struje! Kolaps na sve strane: Srbija okovana snegom, RHMZ niže upozorenja, vreme je opasno!
Blic pre 10 minutajoš 86 povezanih
Studenti zastali u 11. 52, Pravni u Novom Sadu u totalnoj blokadi zbog odluke o januarskom roku
Novi magazin pre 1 satjoš 31 povezana
Na raspust bez zaključenih ocena – Nastavnici ponudili odgovaranje tokom odmora, ali sindikati ističu: To je nezakonito
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane
Srpska lista predala žalbu povodom odluke CIK da im ne odobri učešće na izborima
Insajder pre 35 minutajoš 35 povezanih