Povezane vesti
Erdogan prkosi američkim pretnjama sankcijama
Danas 25.10.2020
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan prkosio je danas američkim pretnjama sankcijama zbog nedavne probe naprednog ruskog protivvazdušnog sistema S-400. „Kakve god da su vam sankcije, nemojte odugovlačiti već ih primenite. Vi (SAD) nam kažete da vratimo… »
"SAD ne znaju sa kim imaju posla": Erdogan: Turska neće odbaciti ruski raketni sistem S-400
Blic 25.10.2020
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan poručio je da Turska, uprkos stavu SAD, neće odbaciti ruski raketni sistem S-400. - SAD ne shvataju sa kim imaju posla. Vi ste rekli da mi vratimo S-400 nazad u Rusiju. Ali mi nismo plemenska država, mi smo Turska -… »
Vesti dana »
Danas penzionerima na račun leže između 20.000 i 35.000 dinara! Počinje isplata državne pomoći: Evo ko dobija najviše novca
Blic pre 21 minutajoš 6 povezanih
Novak Đoković doživeo istorijski pad, a ono što se desilo sa ATP listom niko nije mogao ni da sanja!
Večernje novosti pre 31 minutajoš 15 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Tramp priželjkuje "venecuelanski scenario" za Iran; Izrael i Liban u oktobru nastavljaju razgovore
RTV pre 16 minutajoš 1 povezana
Ukrajinska železnica: Meta ruskog napada je mogao biti diplomatski voz; Ušakov: Rusija ne zaoštrava stav o rešenju sukoba
RTS pre 56 minutajoš 3 povezane