Povezane vesti
Erdogan prkosi američkim pretnjama sankcijama
Danas 25.10.2020
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan prkosio je danas američkim pretnjama sankcijama zbog nedavne probe naprednog ruskog protivvazdušnog sistema S-400. „Kakve god da su vam sankcije, nemojte odugovlačiti već ih primenite. Vi (SAD) nam kažete da vratimo… »
"SAD ne znaju sa kim imaju posla": Erdogan: Turska neće odbaciti ruski raketni sistem S-400
Blic 25.10.2020
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan poručio je da Turska, uprkos stavu SAD, neće odbaciti ruski raketni sistem S-400. - SAD ne shvataju sa kim imaju posla. Vi ste rekli da mi vratimo S-400 nazad u Rusiju. Ali mi nismo plemenska država, mi smo Turska -… »
Vesti dana »
SRCE: Oslobađanje Veselina Milića je legalizacija policijskog saučesništva u zločinima
Beta pre 2 satajoš 53 povezane
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Beta pre 6 satijoš 28 povezanih
Opozicija kritikuje vlast u Skupštini: Razoružava se Srbija, a naoružavaju kriminalci, Zakon roditelj-negovatelj lažan
Nova pre 2 satajoš 76 povezanih
Crni bilans u Ukrajini, broj mrtvih dupliran! Kijev sutra u suzama, proglašen Dan žalosti, Rusija tokom noći napala sa 351 dronom i 68 projektila
Kurir pre 15 minutajoš 59 povezanih
Španija - Portugal: Apsolutni spektakl u Dalasu - Jamal protiv Ronalda! Ko ide u četvrtfinale?
Kurir pre 25 minutajoš 50 povezanih