Povezane vesti
Bogoljub Karić objavio snimak iz BOLNICE dok se bori sa KORONOM: "Ni od lekara ne možemo da očekujemo čuda"
Prva 26.10.2020
Biznismen Bogoljub Karić otkrio je pratiocima na društvenim mrežama da se izborio sa koronom, pa podelio i video zapis iz bolnice. Uz snimak Bogoljub je otkrio kako je preležao virus: "Kako sam i do sada sa vama delio i dobre i loše vesti… »
Mnogo vitamina i maska: Bogoljub i Milanka Karić se oporavljaju od korone
Večernje novosti 25.10.2020
PRE samo šest dana Bogoljub Karić je iz Rusije video-snimkom čestitao 71. rođendan bratu Dragomiru, a u subotu se biznismen ponovo oglasio na društvenim mrežama, ovoga puta iz bolničke sobe, u kojoj je sa suprugom Milankom. - Dragi moji, kako sam i… »
Vesti dana »
Srbija pod snegom - crveni meteo-alarm na zapadu zemlje; Na planinama i preko pola metra snega, svi glavni putevi prohodni
RTV pre 49 minutajoš 86 povezanih
Studenti zastali u 11. 52, Pravni u Novom Sadu u totalnoj blokadi zbog odluke o januarskom roku
Pravda pre 1 satjoš 31 povezana
Skupština grada sutra o raskidu ugovora sa Lastom; Sindikati GSP: Gradonačelnik i sekretar za javni prevoz odgovorni za kolaps
Insajder pre 3 satajoš 15 povezanih
Nov stav Ministarstva prosvete Srbije: Zaključivanje ocena može do početka drugog polugodišta
Beta pre 24 minutajoš 22 povezane
Srpska lista predala žalbu povodom odluke CIK u Prištini, Elek: Odluka nema uporište u zakonu
RTV pre 24 minutajoš 35 povezanih