Povezane vesti
Ivan Bekjarev pozitivan na korona virus: Hospitalizovan sam i na infuziji!
Mondo 27.10.2020
Glumac pozitivan na korona virus, otkrio kako se oseća. Glumac pozitivan na korona virus, otkrio kako se oseća. Ekipa filma "Bilo Jednom u Srbiji" obustavila je u nedelju snimanje tog ostvarenja u Leskovcu i okolini pošto je ustanovljeno da je jedan član… »
Dobro sam, nemam više temperaturu: Ivan Bekjarev, za Novosti, dok se oporavlja od korone na Infektivnoj klinici
Večernje novosti 26.10.2020
POZNATI glumac Ivan Bekjarev (74) prekinuo je iznenada snimanje filma "Bilo jednom u Srbiji" u Leskovcu, nakon što se ispostavilo da je pozitivan na virus kovid 19. Na neplanirano bolovanje otišao je u punom zamahu, jer je neposredno pre toga bio u… »
Vesti dana »

(Video,foto) pogledajte kako baraž raketa probija Gvozdenu kupolu - nastaje vatrena lopta! Zastrašujuće scene smrtonosne agresije, slike Tel aviva u plamenu
Kurir pre 56 minutajoš 38 povezanih

Daje savete kojih se ni sam ne pridržava: Putin se oglasio o napadu Izraela na Iran: Rekao je, otprilike, sve ono što njemu govore već tri godine
Blic pre 3 satajoš 15 povezanih

Macut: Kvote za upis na fakultete isti kao prošle godine, prijemni ispiti u poslednjoj nedelji jula
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih

Novi napad Izraela na Iran: Eksplozije odjeknule kod postrojenja za obogaćivanje uranijuma
N1 Info pre 4 satijoš 28 povezanih

Netanjahu poručio Irancima: Ne borimo se protiv naroda, cilj eliminacija nuklearne pretnje
Insajder pre 1 satjoš 52 povezane