Povezane vesti
Ivan Bekjarev pozitivan na korona virus: Hospitalizovan sam i na infuziji!
Mondo 27.10.2020
Glumac pozitivan na korona virus, otkrio kako se oseća. Glumac pozitivan na korona virus, otkrio kako se oseća. Ekipa filma "Bilo Jednom u Srbiji" obustavila je u nedelju snimanje tog ostvarenja u Leskovcu i okolini pošto je ustanovljeno da je jedan član… »
Dobro sam, nemam više temperaturu: Ivan Bekjarev, za Novosti, dok se oporavlja od korone na Infektivnoj klinici
Večernje novosti 26.10.2020
POZNATI glumac Ivan Bekjarev (74) prekinuo je iznenada snimanje filma "Bilo jednom u Srbiji" u Leskovcu, nakon što se ispostavilo da je pozitivan na virus kovid 19. Na neplanirano bolovanje otišao je u punom zamahu, jer je neposredno pre toga bio u… »
Vesti dana »
Brnabić: „Picula širi dezinformacije, frustriran zbog izgubljene investicije“
Serbian News Media pre 1 satjoš 28 povezanih
Naprednjaci u Bajinoj Bašti imaju većinu, o vlasti u Sevojnu odlučuje Zdrava Srbija
Ozon press pre 5 minutajoš 47 povezanih
NDNV: Zahtevamo hitnu reakciju nadležnih zbog brutalnog napada na studenta i novinara Lazara Dinića
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 21 povezana
Španija zatvorila vazdušni prostor za američke avione, Tramp preti zauzimanjem ostrva Karg
Danas pre 5 satijoš 23 povezane
Vučić podržao odluku Milanovića o otkazivanju samita Brdo-Brioni: Meni tamo nije mesto, Jasenovac je prioritet
Euronews pre 2 satajoš 23 povezane