Povezane vesti
Vozač autobusa je pustio volan i usmrtio mog sina: Otac Bojana Peraća u suzama na suđenju za saobraćajku u Zemunu
Večernje novosti 27.10.2020
OČEKUJEMO od suda da Adama Rakočevića proglasi krivim za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i nedozvoljeno držanje droga i da ima u vidu sve otežavajuće okolnosti. On je o svemu ćutao do početka suđenja, koristio je narkotike, osuđivan je već i tu… »
Grdosiju od 10 tona ne može da odgura auto: Otac Bojana Peraća tvrdi da vozač pežoa nije jedini kriv za smrt njegovog sina
Večernje novosti 27.10.2020
NIJE istina da je "pežo" koji je vozio Adam Rakočević u sudaru odbacio autobus na liniji 45 u suprotnu traku na autobus 15, koji je vozio moj sin Bojan Perać i koji je u toj nesreći nastradao. Vozač četrdesetpetice Dragomir Ž. je već bio skrenuo ulevo… »
Vesti dana »

Protesti u Nišu i Sremskoj Mitrovici: Demonstranti se okupili ispred sc "Pinki" i hale "Čair"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 7 satijoš 1 povezana