Povezane vesti

U Kruševcu izboden muškarac

B92 29.10.2020
Kruševac -- Kruševljanin D. K. (44) izboden je u incidentu koji se noćas, oko jedan sat posle ponoći, dogodio na periferiji Kruševca. Prema prvim informacijama, Kruševljanina je nožem napao Mladen J. (41) i tom prilikom mu zadao povrede stomaka i… »

Krvava svađa u Kruševcu: Muškarac izboden nožem u incidentu na periferiji grada

Mondo 29.10.2020
Kruševljanin Duško K.(44) izboden je u incidentu koji se noćas, oko jedan sat posle ponoći, dogodio na periferiji Kruševca. Kruševljanin Duško K.(44) izboden je u incidentu koji se noćas, oko jedan sat posle ponoći, dogodio na periferiji… »

Muškarac izboden u Kruševcu

RTS 29.10.2020
Muškarac star 44 godine izboden je na periferiji Kruševca. Oko jedan sat posle ponoći, u incidentu koji se dogodio na periferiji Kruševca, D. K. star 44 godine zadobio je povrede nožem. M. J. (41) napao je D. K. i tom prilikom mu zadao povrede u… »

U Kruševcu izboden muškarac

RTV 29.10.2020
KRUŠEVAC - Kruševljanin Duško K.(44) izboden je u incidentu koji se noćas, oko jedan sat posle ponoći, dogodio na periferiji Kruševca. Prema prvim informacijama, Kruševljanina je nožem napao Mladen J. (41) i tom prilikom mu zadao povrede stomaka i… »

Krvava svađa u Kruševcu: Muškarac nožem izbo sugrađanina u grudi i stomak, ekspresno uhapšen

Blic 29.10.2020
Kruševljanin Duško K. (44) izboden je u incidentu koji se oko jedan sat posle ponoći dogodio na periferiji Kruševca. Prema prvim informacijama "Novosti", Kruševljanina je nožem napao Mladen J. (41) i tom prilikom mu zadao povrede stomaka i grudi… »

U Kruševcu izboden muškarac

Dnevnik 29.10.2020
KRUŠEVAC: Kruševljanin Duško K.(44) izboden je u incidentu koji se noćas, oko jedan sat posle ponoći, dogodio na periferiji Kruševca. Prema prvim informacijama, Kruševljanina je nožem napao Mladen J. (41) i tom prilikom mu zadao povrede stomaka i… »

Muškarac izboden u Kruševcu: Prvo se posvađali a onda je sevnuo nož! Ubo ga u stomak i grudi

Kurir 29.10.2020
KRUŠEVAC - Kruševljanin Duško K. (44) izboden je u incidentu koji se noćas, oko jedan sat posle ponoći, dogodio na periferiji Kruševca. Prema prvim informacijama, Kruševljanina je nožem napao Mladen J. (41) i tom prilikom mu zadao povrede stomaka… »

Posle svađe sevnuo nož u Kruševcu izboden muškarac

Večernje novosti 29.10.2020
KRUŠEVLjANIN Duško K.(44) izboden je u incidentu koji se oko jedan sat posle ponoći dogodio na periferiji Kruševca, saznaju “Novosti”. Prema prvim informacijama, Kruševljanina je nožem napao Mladen J. (41) i tom prilikom mu zadao povrede stomaka… »

Užas u Kruševcu, muškarac izboden nožem: Ima povrede po stomaku i grudima

Telegraf 29.10.2020
Istražuju se detalji koji su prethodili krvavom događaju. Kruševljanin Duško K.(44) izboden je u incidentu koji se oko jedan sat posle ponoći dogodio na periferiji Kruševca, pišu “ Novosti”. Prema prvim informacijama, Kruševljanina je nožem… »

Vesti dana »