Povezane vesti
Niste Zlatan, ne izazivajte virus: Legendarni Ibrakadabra na urnebesan način pozvao na poštovanje mera
Mondo 29.10.2020
Napadač Milana prebrodio je koronavirus, dok je Ronaldo još pozitivan. Napadač Milana prebrodio je koronavirus, dok je Ronaldo još pozitivan Iskusniu švedski fudbaler Zlatan Ibrahimovićpočetkom meseca je pobedio koronu, a sada se putem društvenih mreža… »
Ronaldo kritikovao PCR testove: Italijanski doktor ga prozvao, oglasio se i Ibrahimović!
Večernje novosti 29.10.2020
ZLATAN Ibrahimović se od korona virusa izlečio veoma brzo, te sreće nije bio Kristijano Ronaldo, a portugalski fudbaler uspeo je da naljuti i pojedine italijanske doktore! Nakon još jednog PCR testa koji je pokazao da Kristijano Ronaldo i dalje ima… »
Vesti dana »
Svečano otvaranje Zimskih olimpijskih igara večeras u Italiji Srbija ima troje predstavnika, u fokusu novi sport; nastupaju ovi poznati pevači
Dnevnik pre 27 minutajoš 5 povezanih
"Moj sin i ja pijemo lekove za smirenje" Žena oca deteta Milice Todorović o paklu koji prolazi: "Pričale smo u njenom stanu, pre mesec dana sam saznala za trudnoću"
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
"Vašington post" otpustio trećinu zaposlenih zbog smanjenja troškova
Insajder pre 16 minutajoš 3 povezane