Повезане вести

Толико је бахат да боли, и све то снима: У Београду је слупао златног "поршеа", расипа се еврима и пороцима и тиме се поноси…

Толико је бахат да боли, и све то снима: У Београду је слупао златног "поршеа", расипа се еврима и пороцима и тиме се поноси…

Блиц 31.10.2020
Златни "порше панамера", који је јуче слупан у Београду, вози момак по имену Никола Кељановић, који се на Инстаграму често хвали скупоценим аутомобилима и новцем. Све своје испаде и бахато понашање овај младић бележи видео… »
"Живот ми је, буквално, Нерад": Ко је момак који је у Београду слупао "поршеа": Живи бахато и хвали се новцем на све стране, а…

"Живот ми је, буквално, Нерад": Ко је момак који је у Београду слупао "поршеа": Живи бахато и хвали се новцем на све стране, а…

Блиц 31.10.2020
Златни "порше панамера", који је јуче слупан у Београду, вози момак по имену Никола Кељановић, који се на Инстаграму често хвали скупоценим аутомобилима и новцем. Овај млад и очигледно врло бахат момак, све своје испаде бележи… »
"Убиће ме ћале": Младић у удесу на Новом Београду смрскао златни "порше" (видео)

"Убиће ме ћале": Младић у удесу на Новом Београду смрскао златни "порше" (видео)

Блиц 30.10.2020
У судару који се данас догодио на Новом Београду уништен је познати златини "порше панамера", а најважније је да нико није повређен. Луксузни аутомобил многи Београђани су имали прилике да виде како језди градским улицама и да га… »

Вести дана »