Povezane vesti

Toliko je bahat da boli, i sve to snima: U Beogradu je slupao zlatnog "poršea", rasipa se evrima i porocima i time se ponosi…

Toliko je bahat da boli, i sve to snima: U Beogradu je slupao zlatnog "poršea", rasipa se evrima i porocima i time se ponosi…

Blic 31.10.2020
Zlatni "porše panamera", koji je juče slupan u Beogradu, vozi momak po imenu Nikola Keljanović, koji se na Instagramu često hvali skupocenim automobilima i novcem. Sve svoje ispade i bahato ponašanje ovaj mladić beleži video zapisima koje… »
"Život mi je, bukvalno, Nerad": Ko je momak koji je u Beogradu slupao "poršea": Živi bahato i hvali se novcem na sve strane…

"Život mi je, bukvalno, Nerad": Ko je momak koji je u Beogradu slupao "poršea": Živi bahato i hvali se novcem na sve strane…

Blic 31.10.2020
Zlatni "porše panamera", koji je juče slupan u Beogradu, vozi momak po imenu Nikola Keljanović, koji se na Instagramu često hvali skupocenim automobilima i novcem. Ovaj mlad i očigledno vrlo bahat momak, sve svoje ispade beleži na društvenim… »
"Ubiće me ćale": Mladić u udesu na Novom Beogradu smrskao zlatni "porše" (video)

"Ubiće me ćale": Mladić u udesu na Novom Beogradu smrskao zlatni "porše" (video)

Blic 30.10.2020
U sudaru koji se danas dogodio na Novom Beogradu uništen je poznati zlatini "porše panamera", a najvažnije je da niko nije povređen. Luksuzni automobil mnogi Beograđani su imali prilike da vide kako jezdi gradskim ulicama i da ga zapamte po… »

Vesti dana »