Povezane vesti
Potresno pismo malog Miloša rasplakalo region
Alo 01.11.2020
Pročitajte ove reči desetogodišnjeg dečaka. Dečak Miloš Bogdanović, koji je postao jedan od simbola litija u Crnoj Gori, o Desetogodišnji dečak iz Herceg Novog Miloš Bogdanović pročitao je svoje pismo Svetom Savi na litiji u Tivtu u junu ove godine… »
"Dragi moj Đedo, moli se za svoju decu": Emotivno pismo dečaka Miloša mitropolitu Amfilohiju
Telegraf 01.11.2020
Dečak je jedan od simbola litija u Crnoj Gori. Dečak Miloš Bogdanović, koji je postao jedan od simbola litija u Crnoj Gori, oprostio se emotivnim pismom od mitropolita Amfilohija. Desetogodišnji dečak iz Herceg Novog Miloš Bogdanović, pročitao je svoje… »
Dragi moj Đedo, priznajem plakao sam: Emotivno pismo dečaka, simbola litija, mitropolitu Amfilohiju!
Večernje novosti 31.10.2020
DEČAK Miloš Bogdanović, koji je postao jedan od simbola litija u Crnoj Gori, oprostio se emotivnim pismom od Mitropolita Amfilohija. Desetogodišnji dečak iz Herceg Novog Miloš BogdanoviĆ pročitao je svoje pismo Svetom Savi na litiji u Tivtu u junu ove… »
Vesti dana »
Sprema se kiša u Vojvodini, a evo kada se očekuju pljuskovi! RHMZ objavio novu prognozu: Do kraja dana toplo, vetar će sramežljivo da olakša sparinu
Dnevnik pre 4 satijoš 46 povezanih
Vučić: Raspisaću izbore do 10. septembra, ako dobijem podršku biću predsednik vlade sa 12 ministara
RTS pre 33 minutajoš 25 povezanih
Roditelji učenika Jovine gimnazije optužili direktora za iznošenje neistina
Beta pre 38 minutajoš 21 povezana
"Ambrozija već probila graničnu vrednost, vlast opet nije uradila svoj posao i ugrozila zdravlje građana"
Nova pre 14 danajoš 6 povezanih
Požar na Suvoj planini kod raskrsnice "Devojački grob", angažovan Iljušin
Insajder pre 2 satajoš 20 povezanih