Povezane vesti
Potresno pismo malog Miloša rasplakalo region
Alo 01.11.2020
Pročitajte ove reči desetogodišnjeg dečaka. Dečak Miloš Bogdanović, koji je postao jedan od simbola litija u Crnoj Gori, o Desetogodišnji dečak iz Herceg Novog Miloš Bogdanović pročitao je svoje pismo Svetom Savi na litiji u Tivtu u junu ove godine… »
"Dragi moj Đedo, moli se za svoju decu": Emotivno pismo dečaka Miloša mitropolitu Amfilohiju
Telegraf 01.11.2020
Dečak je jedan od simbola litija u Crnoj Gori. Dečak Miloš Bogdanović, koji je postao jedan od simbola litija u Crnoj Gori, oprostio se emotivnim pismom od mitropolita Amfilohija. Desetogodišnji dečak iz Herceg Novog Miloš Bogdanović, pročitao je svoje… »
Dragi moj Đedo, priznajem plakao sam: Emotivno pismo dečaka, simbola litija, mitropolitu Amfilohiju!
Večernje novosti 31.10.2020
DEČAK Miloš Bogdanović, koji je postao jedan od simbola litija u Crnoj Gori, oprostio se emotivnim pismom od Mitropolita Amfilohija. Desetogodišnji dečak iz Herceg Novog Miloš BogdanoviĆ pročitao je svoje pismo Svetom Savi na litiji u Tivtu u junu ove… »
Vesti dana »
(Foto) Vesna jedina preživela pad sa 10.000 metara: Avion eksplodirao u vazduhu, a njenu sudbinu nijedna nauka ni danas ne može da objasni
Blic pre 34 minutajoš 1 povezana
Ninić: Dikić dao nespretnu izjavu, nije spomenuo Vučića, vlast spinuje priču
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Novosadski postupak: Zašto je odbačena optužnica protiv Vesića za nadstrešnicu
Danas pre 3 satajoš 4 povezane
(Video) Tea Tairović plače na Emininom koncertu Novopazarka prišla koleginici u prvom redu, a Prija u transu
Blic pre 1 satjoš 3 povezane