Povezane vesti

Potresno pismo malog Miloša rasplakalo region

Potresno pismo malog Miloša rasplakalo region

Alo 01.11.2020
Pročitajte ove reči desetogodišnjeg dečaka. Dečak Miloš Bogdanović, koji je postao jedan od simbola litija u Crnoj Gori, o Desetogodišnji dečak iz Herceg Novog Miloš Bogdanović pročitao je svoje pismo Svetom Savi na litiji u Tivtu u junu ove… »
"Dragi moj Đedo, moli se za svoju decu": Emotivno pismo dečaka Miloša mitropolitu Amfilohiju

"Dragi moj Đedo, moli se za svoju decu": Emotivno pismo dečaka Miloša mitropolitu Amfilohiju

Telegraf 01.11.2020
Dečak je jedan od simbola litija u Crnoj Gori. Dečak Miloš Bogdanović, koji je postao jedan od simbola litija u Crnoj Gori, oprostio se emotivnim pismom od mitropolita Amfilohija. Desetogodišnji dečak iz Herceg Novog Miloš Bogdanović, pročitao… »
Dragi moj Đedo, priznajem plakao sam: Emotivno pismo dečaka, simbola litija, mitropolitu Amfilohiju!

Dragi moj Đedo, priznajem plakao sam: Emotivno pismo dečaka, simbola litija, mitropolitu Amfilohiju!

Večernje novosti 31.10.2020
DEČAK Miloš Bogdanović, koji je postao jedan od simbola litija u Crnoj Gori, oprostio se emotivnim pismom od Mitropolita Amfilohija. Desetogodišnji dečak iz Herceg Novog Miloš BogdanoviĆ pročitao je svoje pismo Svetom Savi na litiji u Tivtu u junu… »

Vesti dana »