Povezane vesti
Metak ostao u rebru! Alibeg se oglasio iz bolnice: Video sam osobu koja je pucala na mene!
Večernje novosti 07.11.2020
NENAD Alajbegović Alibeg (39), jedan od bivših vođa navijača Partizana, koji je pre nekoliko dana ranjen na Novom Beogradu oglasio se iz bolnice. - Od 2010. pucali su na mene šest puta. Međutim, i tokom devedesetih, koliko se sećam, najmanje još tri puta… »
"Jedan metak je ostao zaglavljen u desnom rebru": Alibeg se oglasio iz bolnice: Video sam osobu koja je pucala na mene, ali je…
Blic 07.11.2020
Pogođen sam sa dva hica, od kojih je jedan ostao zaglavljen u rebru, i oporavljam se. Ne znam ko je ponovo pokušao da me ubije. Nemam veze s navijačima i njihovim sukobima i klanovima, niti s nestankom Lazara Vukićevića. Već deset godina ne idem na… »
Vesti dana »

Ukinut zatvorski pritvor studentu Bogdanu Jovičiću, dobio tri meseca kućnog pritvora
Beta pre 2 satajoš 18 povezanih

Prvo oglašavanje roditelja Alona Ohela: Idit i Kobi u ekstazi, uskoro će videti sina, evo šta ih je šokiralo: "Neverovatno, stoji na nogama!"
Blic pre 6 minutajoš 155 povezanih

Istraživanje Crte: Više građana podržava studentsku listu nego Vučićev blok
Radio 021 pre 3 satajoš 11 povezanih

Intimno venčanje u crkvi i gala slavlje za 500 zvanica: Najlepši ponedeljak u životu pevača Zvezda Granda
Hello pre 41 minutajoš 31 povezana

„Fon der Lajen će se u Srbiji sastati i s civilnim društvom, a to se nikad pre nije desilo“
Nova pre 30 minutajoš 26 povezanih