Povezane vesti
Nedeljni horoskop od 8. do 15. novembra
Moj Novi Sad 08.11.2020
Pročitajte na šta vas u narednoj nedelji upozoravaju zvezde... Posao: Ovih dana moguće je malo priznanje ali i prilika da uradite nešto zbog čega ćete biti veoma ponosni. Ali, ukoliko brzopleto postupite možete napraviti pogrešan izbor i time propustiti… »
Horoskop za nedelju, 8. Novembar: Bik razmišlja o detaljima, a krupne stvari mu promiču; Trud Vodolije će biti nagrađen
Večernje novosti 08.11.2020
SAZNAJTE šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje. OVAN Stižu nepovoljne poslovne vesti od prijatelja ili dugogodišnjeg saradnika koji se nalazi u dalekom inostranstvu. Do kraja dana… »
Nedeljni horoskop od 8. Do 15. Novembra: Lava očekuju komplikacije sa finansijama; Škorpija sija od energije romantike
Večernje novosti 07.11.2020
PROČITAJTE šta vas narednih nedelju dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i kako će vas služiti zdravlje. OVAN (21.3. - 20.4) POSAO Ovih dana moguće je malo priznanje ali i prilika da uradite nešto zbog čega ćete biti veoma… »
Vesti dana »
Požar u industrijskoj zoni, nekoliko radnika se nagutalo dima
Radio sto plus pre 22 minutajoš 52 povezane
RHMZ izdao upozorenje za subotu na ledenu kišu, za nedelju na olujni vetar
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 29 povezanih
Fric eliminisao Vavrinku, veteran se sa pivom u rukama oprostio od Melburna
RTS pre 22 minutajoš 47 povezanih
Evroposlanik Prebilič se sastao u Novom Sadu sa aktivistima optuženim za rušenje ustavnog poretka
Beta pre 2 minutajoš 14 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 57 minutajoš 24 povezane