Povezane vesti
Muškarac se obesio u Nišu
Nova 09.11.2020
Muškarac (57) pronađen je obešen danas oko 16 časova na Bubnju u Nišu. Telo je nađeno u šumarku blizu spomen park Bubanj. Nema tragova nasilja, te je prema prvim nezvaničnim informacijama, reč o samoubistvu. Po nalogu tužilaštva, telo će biti upućeno na… »
Stravična scena u Nišu: Pronađen obešen muškarac u šumi
Večernje novosti 09.11.2020
Muškarac star 57 godina pronađen je obešen danas oko 16 časova na Bubnju u Nišu. Telo je nađeno u šumarku, nedaleko od parkinga kod ulaza u spomen park Bubanj. Kako se nezvanično saznaje, nema nikakvih sumnjivih okolnosti koje bi ukazale da se ne radi o… »
Vesti dana »

Uživo elita 8: Finale Ukrajinka Sofi osvojila 3. mesto! Anelina sestra Sita poručila besno: "vidimo se na sudu, tražićemo uvid u glasove" (foto/video)
Blic pre 20 minutajoš 30 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih

Anđela Đuričić kao mlada na finalu Elite 8: Na njoj hiljade kristala: Pogledajte šta je obukla - važi za velikog favorita
Blic pre 55 minutajoš 5 povezanih

"Tražiću DNK da bih dokazao mami da je Dete moje" Munjez otkrio planove nakon Elite: Njoj mora da se dodvorim
Kurir pre 3 satajoš 4 povezane