Повезане вести

“Нудили ми новац да лажно сведочим да сам писао графите”

“Нудили ми новац да лажно сведочим да сам писао графите”

Нова 10.11.2020
Странка слободе и правде послала је вечерас изјаву Зорана Радмиловића који је провео 30 дана у притвору због сумње да је писао графите на кући функционера ССП Дејана Булатовића, који тврди да су му за то време нудили огромну… »
Булатовић: Зоран Радмиловић пуштен на слободу после 30 дана у притвору

Булатовић: Зоран Радмиловић пуштен на слободу после 30 дана у притвору

Данас 10.11.2020
Потпредседник Странке слободе и правде (ССП) Дејан Булатовић изјавио је данас да је његов пријатељ Зоран Радмиловић, кога полиција сумњичи за исписивање графита на Булатовићевој кући, пуштен на слободу после 30 дана… »
(Булатовић) ССП: После тортуре коју је претрпео у затвору Радмиловић након 30 дана пуштен на слободу

(Булатовић) ССП: После тортуре коју је претрпео у затвору Радмиловић након 30 дана пуштен на слободу

Бета 10.11.2020
Странке слободе и правде (ССП) Дејан Булатовић изјавио је данас да је "незапамћено безакоње које је режим Александра Вучића спровео над својим неистомишљеником", добило свој епилог тиме што је након 30 дана Зоран Радмиловић… »
Булатовић о графитима: Мој пријатељ дочекао слободу, кривац није пронађен

Булатовић о графитима: Мој пријатељ дочекао слободу, кривац није пронађен

Н1 Инфо 10.11.2020
Потпредседник Странке слободе и правде Дејан Булатовић је изјавио да је његов пријатељ и сарадник Зоран Радмиловић, који је приведен у склопу истраге о исписаним графитима на Булатовићевој кући, "дочекао своју слободу"… »

Вести дана »