Povezane vesti
Vučević: Ne želimo da prizivamo teže mere, ali ni ne bežimo od njih, pa je moguće njihovo donošenje
Kurir 10.11.2020
„Brojke su takve da nam ne daju da se opustimo. Zadaju nam ozbiljnu brigu. Ono što nije dobro, da mi posle relativno mirnog vikenda, a to je rezultat da se ljudi manje tada testiraju, imamo opet skok, i mislim a će brojevi koje ćemo danas dobiti biti… »
Vučević: Moguće pooštrovanje mera, brojke nose ozbiljnu brigu
Večernje novosti 10.11.2020
GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević najavio je danas mogućnost pooštravanja mera u sprečavanju širenja korona virusa na teritoriji tog grada. - Verujem da ćemo u četvrtak imati novi presek stanja i mogućnost donošenja eventualno novih mera. Ne želimo… »
Vesti dana »

Po ovom jutru se dan ne poznaje: Biće hladno, ponegde magla, tokom dana pretežno sunčano, do 20 stepeni
Telegraf pre 29 minutajoš 3 povezane

"Pretpostavljamo da tamo ima pametnih ljudi": Lavrov: Isporuka "Tomahavka" Ukrajini nanela bi kolosalnu štetu odnosima Rusije i SAD
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Robert Fico šokira: "Ne zanimaju me sankcije Rusiji, EU se krije iza Ukrajine da zataška sopstvene greške"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Osumnjičeni za napad na devojčicu u Malom Zvečanu pušteni da se brane sa slobode
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Rajaner smanjio kapacite ka Nemačkoj za 800.000 sedišta zbog spora oko poreza
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana