Povezane vesti
Nema daljeg širenja virusa: Dete iz jaslica u Leskovcu zaraženo koronom
Večernje novosti 13.11.2020
Dete iz jaslene grupe vrtića "Ciciban" u Leskovcu zaraženo je virusom korona. Ono ima blaže simptome bolesti i nalazi se na lečenju u kućnim uslovima. Među ostalom decom i zaposlenima nema obolelih. U leskovačkom Zavodu za javno zdravlje su istakli da su… »
Beba iz leskovačkog vrtića zaražena kovidom
Južne vesti 13.11.2020
Jedna beba iz vrtića “Ciciban” u Leskovcu zaražena je virusom korona, potvrđuju u Zavodu za javno zdravlje u tom gradu. Prema rečima načelnice Centra za kontrolu i prevenciju bolesti dr Jadranke Krasić, preduzete su sve mere u vrtiću, a među decom i… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje uz nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 32 povezane

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
Cenzolovka pre 26 minutajoš 9 povezanih

Uhapšen muškarac zbog ometanja policije! Pretresali mu kuću nakon što je njegov rođak zapalio kapiju tužioca u Paraćinu, on ih psovao i vređao!
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 18 povezanih

Tristan Vukčević otkrio šta je naučio od Jokića i Bogdana i zašto je odabrao Srbiju: „Grci su došli da me vide…“
Nova pre 21 minutajoš 42 povezane