Повезане вести

Стојковић: Ми смо медицински феномен када смо ово упрскали! Да ли су свесни какву су шансу пропустили?

Стојковић: Ми смо медицински феномен када смо ово упрскали! Да ли су свесни какву су шансу пропустили?

Вечерње новости 14.11.2020
ЛЕГЕНДАРНИ српски фудбалер Драган Стојковић Пикси прокоментарисао је фијаско Орлова против Шкотске. Стојковић је још у најави утакмице говорио је да Србија мора да победи пошто није мала лакшу прилику од ЕП пре две деценије. "Да… »
Ако се сада нисмо пласирали, па када ћемо?: И прослављени фудбалер Црвене звезде је љут на ‘Орлове’ – ‘Ми смо медицински…

Ако се сада нисмо пласирали, па када ћемо?: И прослављени фудбалер Црвене звезде је љут на ‘Орлове’ – ‘Ми смо медицински…

Хот спорт 14.11.2020
О ужасној игри ‘орлова’ у дуелу против Шкотске прича се и 48 сати касније. Цела нација је разочарана пошто наша репрезентација није успела после 20 година да се пласира на Европско првенство, и баш због тога, многе јавне личности… »
Туга и јад српског фудбала: Заиграћемо на ЕП кад сви буду учествовали

Туга и јад српског фудбала: Заиграћемо на ЕП кад сви буду учествовали

Вечерње новости 14.11.2020
ЈОШ крајем прошле године знали смо да нам је бараж једина шанса да се пласирамо на Европско првенство, али на крају је нисмо искористили. Победили смо Норвешку, стали на самом крају, кроз пенале против Шкотске, а има и оних који… »

Вести дана »