Повезане вести
"Држао је упаљач у рукама и креснуо, а ја сам почео да горим": Давора је док је спавао са женом запалио комшија, а његове…
Блиц 16.11.2020
Давор Ђорђевић (44) из мајданпечког села Црнајка, кога је 2012. године заједно са супругом Е.Г.(38), румунском држављанком, покушао да запали комшија Обрад Бучановић (71), ни после осам година не престаје да се присећа… »
Док сам Спавао, полио ме је бензином, а онда сам Чуо „цак“: Давора је први комшија запалио, а онда је сазнао и разлог (фото)…
Вечерње новости 16.11.2020
- ГОРЕО сам од појаса навише. Супруга ми је после казала да је од мене у висину пламен достизао и до до три метра. Једва сам преживео, а данас се будим на сваки шум, у мислима врло често поново све то преживљавам… Како се… »
Вести дана »

Симбол снаге, традиције и поноса! Кула Београд засијала у част војне параде "Снага јединства" (видео)
Курир пре 1 сатјош 4 повезане

Вучић са бин Хамадом: "Срећан и бескрајно захвалан што је дошао у Београд и што ће бити присутан на војној паради"
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

Национална гарда Охаја у посети Ратном ваздухопловству и ПВО Војске Србије (фото)
Блиц пре 16 минутајош 1 повезана

И црногорска војска сутра на војној паради у Београду: Огласило се Министарство одбране Црне Горе, ево ко ће их представљати
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Прекршио правило! Амерички окружни судија одбацио Трампову тужбу против "Њујорк тајмса" због клевете
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана