Povezane vesti
"Ja ću im se uskoro pridružiti": Eva Ras u očaju zbog smrti Ivana Bekjareva, a Gorica Popović u šoku: "Znala sam da nije dobro"…
Blic 17.11.2020
Glumac Ivan Bekjarev umro je juče u 74. godini, a brojne kolege ostale su zatečene ovom tužnom vešću. Glumica Gorica Popović šokirana je vestima o smrti Ivana Bekjareva, te je istakla da je bio veoma dobar čovek i posvećem profesor. - Jako sam šokirana i… »
Ja ću im se uskoro pridružiti! Potresne reči Eve Ras o Bekjarevu - Smrt je teret koji nam je Bog dao
Večernje novosti 17.11.2020
GLUMAC Ivan Bekjarev umro je juče u 74. godini, a brojne kolege ostale su zatečene ovom tužnom vešću. Ni glumica Eva Ras nije mogla sa sakrije koliko joj je žao zbog smrti kolege i ističe da će uloge po kojima je publika zavolela Ivana Bekjareva pomoći… »
Vesti dana »

Ko je odgovoran za Narodno pozorište i težak položaj radnika u kulturi: Održan protest sindikata kulture
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih

12 Osoba u teškom stanju! Potresne scene ispred bolnice u Sremskoj Mitrovici: Pristižu članovi porodice i kolege (foto, video)
Blic pre 17 minutajoš 84 povezane

Kraj Piksijeve ere: Stojković više nije selektor fudbalske reprezentacije Srbije
BBC News pre 1 satjoš 44 povezane

Džon Bolton negira krivicu zbog čuvanja poverljivih dokumenata i odavanja tajni
Politika pre 7 minutajoš 28 povezanih

Studiranje na teret budžeta i za studente sa manje od 48 ESPB bodova
Morava info pre 22 minutajoš 19 povezanih