Povezane vesti
"Ja ću im se uskoro pridružiti": Eva Ras u očaju zbog smrti Ivana Bekjareva, a Gorica Popović u šoku: "Znala sam da nije dobro"…
Blic 17.11.2020
Glumac Ivan Bekjarev umro je juče u 74. godini, a brojne kolege ostale su zatečene ovom tužnom vešću. Glumica Gorica Popović šokirana je vestima o smrti Ivana Bekjareva, te je istakla da je bio veoma dobar čovek i posvećem profesor. - Jako sam šokirana i… »
Ja ću im se uskoro pridružiti! Potresne reči Eve Ras o Bekjarevu - Smrt je teret koji nam je Bog dao
Večernje novosti 17.11.2020
GLUMAC Ivan Bekjarev umro je juče u 74. godini, a brojne kolege ostale su zatečene ovom tužnom vešću. Ni glumica Eva Ras nije mogla sa sakrije koliko joj je žao zbog smrti kolege i ističe da će uloge po kojima je publika zavolela Ivana Bekjareva pomoći… »
Vesti dana »
Tramp: Mogao bih da uvodim veće carine zemljama koje nas ne podržavaju oko Grenlanda
Beta pre 29 minutajoš 25 povezanih
Đilas: Oliver Ivanović žrtva političkog nasilja koje još uvek nije kažnjeno
Nova pre 11 satijoš 27 povezanih
"U pitanju je opasan presedan": Uz Jelenu Kleut stala novinarska udruženja, kolege, opozicija...
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 61 povezana
Lančani sudar na auto-putu "Miloš Veliki": Muškarac podlegao povredama, šest osoba povređeno
N1 Info pre 4 satijoš 65 povezanih