Povezane vesti
Završni masters u Londonu: Medvedev savladao Nadala i zakazao finale sa Timom
Dnevnik 22.11.2020
Danil Medvedev eliminisao je Rafaela Nadala u polufinalu Završnog Mastersa u Londonu sa 3:6, 7:6(4), 6:3. On je nakon maksimalnog učinka u grupnoj fazi i pobeda nad Zverevim, Đokovićem i Švarcmanom, uspešno prebrodio i drugog tenisera sveta. Medvedev je… »
Ovo niko nije očekivao: Nakon Novaka, i Nadal ostao bez finala!
Hot sport 22.11.2020
Danil Medvedev je prvi put u karijeri pobedio Rafaela Nadala i uspeo da se plasira i finale završnog Mastersa u Londonu. Nakon više od dva i po sata igre, Medvedev je savladao legendardnog Španca sa 3:6, 7:6, 6:3. Danil Medvedev je bio teniser koji je… »
I najbolji priznaju da su imali bolje dane: Novak Đoković sumirao godinu koju je završio na prvom mestu: "Bezveze je da kažem…
Sportal blic 22.11.2020
Godina koja je u najmanju ruku bila čudna i u kojoj smo se osećali kao na rolerkosteru polako se bliži kraju. Vreme je za njenu završnicu i za svođenje računa. Pandemija korona virusa je sve zaustavila, teniseri nisu putovali kao ranije, nisu imali ni… »
"Bila mi je: Čast..." Posle epske pobede nad Novakom oglasio se i Dominik Tim! Ovakvu reakciju nismo očekivali /foto/
Sportal blic 22.11.2020
od u polufinalu i tako godinu završio ranije nego što smo očekivali i to bez trofeja! Nakon duela u O2 Areni, najbolji teniser sveta se oglasio i i tako pokazao koliko je zapravo veliki šampion. A onda se oglasio i Tim, kojeg u teniskom svetu zovu… »
Đoković: Zvuči bezveze da kažem OK, naravno da je sezona izvrsna, ali stremim ka boljem
Večernje novosti 22.11.2020
NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković porazom od Dominika Tima sa 2:1 u setovima u polufinalu Završnog mastersa u Londonu je okončao sezonu. Naš as je uspeo da osvoji četiri trofeja - Australijan open, Dubai, te Masterse u Sinsinatiju i Rimu. Tome može da… »
Đoković sumirao godinu: Okej, prvi sam, ali…
Nova 22.11.2020
Prvi teniser sveta Novak Đoković, koji je porazom u finalu Završnog mastersa od Dominika Tima okončao sezonu, sumirao je godinu. “Okej je sezona, mislim. Imao sam gore sezone, imao sam i bolje sezone. Osvojio sam grend slem, igrao finale jednog i završio… »
"Ne znam da li mi se ikada ovako nešto desilo": Đoković utučen nakon poraza i kraja sezone: Ne mislim da sam igrao loše...
Sportal blic 21.11.2020
je izgubio u polufinalu Londona i završio sezonu večeras u O2 areni. Srpski as nije uspeo da se plasira u finale Završnog mastersa, a na put mu je stao Dominik Tim. Nakon poraza najbolji teniser sveta poručio je kako je Austrijanac zasluženo slavio i… »
Zbog ovog detalja ceo svet slavi Novakov poraz: Svi sem Đokovićevih navijača srećni jer je Srbin izgubio i nije im bitno ko će…
Sportal blic 21.11.2020
Nije bitno šta će se desiti u drugom polufinalu, niti ko će osvojiti, svakako se istorija Završnog mastersa menja. Odnosno, u nju se upisuje jedan od trojice tenisera koji su još uvek u turniru kao novi osvajač poslednjeg ATP turnira u sezoni. Dominik… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 1 satjoš 33 povezane

Završen sastanak trampovog izaslanika sa Putinom, trajao 3 sata! Ruska državna agencija ni ne pominje ultimatum koji je američki predsednik dao Rusiji (foto)
Kurir pre 10 minutajoš 22 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 24 povezane

Protest u Paviljonima iz ugla MUP: „U toku je uviđaj, utvrđen identitet 15 lica“
Nedeljnik pre 4 satijoš 20 povezanih