Povezane vesti
Al Kaida imenovala novog vođu: Ubistvo kao poruka prilikom imenovanja
Pravda 22.11.2020
Teroristička grupa Al Kaida imenovala je jednog od svojih članova Alžirca Abu Ubaida Jusufa al-Anabija kao novog lidera ove islamističke grupacije. On je na tom mesti zamenio Alžirca Abdelmaleka Drukdela, kog su u junu ubile francuske snage na severu… »
Al Kaida imenovala novog vođu: Novi vođa džihadista je iz Alžira, ubistvo kao poruka prilikom imenovanja
Večernje novosti 22.11.2020
TERORISTIČKA grupa Al Kaida imenovala je jednog od svojih članova Alžirca Abu Ubaida Jusufa al-Anabija kao novog lidera ove islamističke grupacije. On je na tom mesti zamenio Alžirca Abdelmaleka Drukdela, kog su u junu ubile francuske snage na severu… »
Vesti dana »

Beograd sprema dva skupa za 28. jun: Vučićev pokret i protest studenata na isti dan
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 26 minutajoš 34 povezane

„Vučićeva vlast nas očekivano ignoriše, ali blokada ih žulja“: Profesori već osam dana neprekidno protestuju na raskrsnici kod Vlade i poručuju da neće odustati
Nova pre 21 minutajoš 14 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje Uredbe o podsticajima za strance izazvaće poremećaj
Forbes pre 4 satijoš 15 povezanih