Повезане вести
Филиповски: Потребна нам је концентрација, Звезда игра са високим интезитетом целу утакмицу
Вечерње новости 22.11.2020
ОД када је Сашо Филиповски сео на клупу Партизана клуб зна само за победе. Навијачи црно-белих верују да ће се у том ритму наставити и у понедељак када њихови љубимци у дербију дочекују кошаркаше Црвене звезде. Словеначки… »
Обрадовић пред Партизан: За многе је ова утакмица суд да си добар или ниси, желимо победу из више разлога
Вечерње новости 22.11.2020
КОШАРКАШИ Црвене звезде после два везана евролигашка гостовања играју меч са Партизаном у АБА лиги. Први пут као тренер актер највеће утакмиц српске кошарке биће Саша Обрадовић. Тренер црвено-белих је изнео очекивања пред овај… »
Вести дана »

Чајна Истерн покреће најдужи лет на свету – 29 сати између Буенос Ајреса и Шангаја
Аеро.рс пре 47 минутајош 1 повезана

Улаз слободан: Грађани ће моћи да присуствују војној паради у суботу: Почетак у 11.00 сати
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана