Povezane vesti

Popodnevni špic duži, ali bez preskakanja stanica

Politika 23.11.2020
Takozvano vršno opterećenje biće produženo je do 20 časova, na ulicama će od 17 do 20 sati biti 236 vozila više nego inače. – Na prednjim vratima preporuke o optimalnom broju putnika u vozilu, ali ukoliko ih bude više vozači neće moći da… »

Radojičić nakon Kriznog štaba: U autobus neće smeti da uđe više putnika od predviđenog broja! Stajališta će obilaziti…

Kurir 23.11.2020
Sastanak beogradskog Kriznog štaba održan je danas kako bi se uskladile mere u prestonici sa novim protivepidemijskim merama na nivou države. Gradonačelnik Zoran Radojičić je rekao posle sednice za RTS da je glavna tema bila ograničenje radnog… »

Krizni štab doneo odluku: Slede IZMENE U GRADSKOM PREVOZU u BGD, POSEBNO U ŠPICU! Da li će autobusi stajati na svakoj…

Prva 23.11.2020
Gradski saobraćaj neće biti obustavljen, a produžava se vreme takozvanog špica kada će biti povećan broj vozila, odlučio je danas beogradski Krizni štab, saznaje " Blic". Umesto dosadašnjeg špica koji je trajao od 15 do 17 časova, kada je… »

Danas sednica Kriznog štaba Beograda, Radojičić objašnjava o čemu će se govoriti VIDEO

B92 23.11.2020
Beograd -- Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić najavio je da će danas biti održana sednicu Kriznog štaba Grada Beograda. Gradski krizni štaba razgovaraće o sprovođenju svih donetih mera, ali i uvođenju novih, kaže gradonačelnik i navodi da… »

„Situacija u Beogradu veoma ozbiljna“ Gradonačelnik Radojičić uoči sednice Kriznog štaba

Večernje novosti 23.11.2020
GRADSKI krizni štaba razgovaraće danas na sednici o sprovođenju svih donetih mera, ali i uvođenju novih, kaže gradonačelnik Zoran Radojičić i navodi da je trenutna epidemiološka situacija u Beogradu veoma ozbiljna. On je u uključenju za TV Prva… »

Zaseda krizni štab Beograda: Evo šta je na dnevnom redu

Večernje novosti 23.11.2020
GRADONAČELNIK Beograda Zoran Radojičić najavio je da će danas biti održana sednicu Kriznog štaba Grada Beograda, na kojoj će posebno biti razmatrano pitanje gradskog javnog prevoza. Radojičić je juče upozorio da je epidemiološka situacija… »

Danas sednica Kriznog štaba Beograda: Pitanje gradskog prevoza na dnevnom redu

Prva 23.11.2020
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić najavio je da će danas biti održana sednicu Kriznog štaba Grada Beograda. Na toj sednici će posebno biti razmatrano pitanje gradskog javnog prevoza. Radojičić je juče upozorio da je epidemiološka situacija… »

Da li autobusi neće stajati na stanici ako su puni do 50 odsto: Danas zaseda krizni štab, posebno će biti razmatrana jedna…

Blic 23.11.2020
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić najavio je da će danas biti održana sednica Kriznog štaba Grada Beograda, na kojoj će posebno biti razmatrano pitanje gradskog javnog prevoza. Podsetimo, ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar izjavio je… »

Gradski prevoz na dnevnom redu: Danas sednica Kriznog štaba Beograda

Sputnik 23.11.2020
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić najavio je da će danas biti održana sednicu Kriznog štaba Grada Beograda, na kojoj će posebno biti razmatrano pitanje gradskog javnog prevoza. Radojičić je juče upozorio da je epidemiološka situacija… »

Krizni štab Beograda danas o broju putnika u autobusima

Radio 021 23.11.2020
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić najavio je da će se danas održati sednica Kriznog štaba Beograda. Na toj sednici će posebno biti razmatrano pitanje gradskog javnog prevoza. Radojičić je juče upozorio da je epidemiološka situacija… »

Danas sednica Kriznog štaba Grada Beograda: Ovo će biti glavna tema zasedanja

Kurir 23.11.2020
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić najavio je da će danas biti održana sednicu Kriznog štaba Grada Beograda, na kojoj će posebno biti razmatrano pitanje gradskog javnog prevoza. Radojičić je juče upozorio da je epidemiološka situacija… »

Zaseda krizni štab: Beograd na dnevnom redu, izvesna jedna promena!

Mondo 23.11.2020
Epidemiološka situacija je posebno teška u Beogradu. Epidemiološka situacija je posebno teška u Beogradu. Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić najavio je da će danas biti održana sednica Kriznog štaba Grada Beograda, na kojoj će posebno biti… »

Vesti dana »