Повезане вести

Гудељ: Требало је да будемо храбрији, да више играмо фудбал

Гудељ: Требало је да будемо храбрији, да више играмо фудбал

Моззарт спорт 23.11.2020
“У најважнијем мечу генерације нисмо били на преознатљовом нивоу“, каже српски интернационалац. Шкотска још пече играче, а Фудбалски савез Србије у кампањи пред децембарску Скупштину. Па су ових дана медије преплавили интервјуи… »
Гудељ о поразу против Шкотске: Одговорност је нас играча

Гудељ о поразу против Шкотске: Одговорност је нас играча

Вести онлине 23.11.2020
„Одговорност за пораз од Шкотске је исључиво на нама играчима, јер нисмо умели да поновимо приступ са меча против Норвешке, да будемо храбрији, агресивнији, руководство не игра фудбал“, изјавио је српски фудбалски… »
"Ми играчи смо одговорни, немам замерки на ФСС": Гудељ тврди да Србија пуно вреди - ово нам је лекција!

"Ми играчи смо одговорни, немам замерки на ФСС": Гудељ тврди да Србија пуно вреди - ово нам је лекција!

Мондо 23.11.2020
И даље се прича о неуспеху "орлова". И даље се прича о неуспеху "орлова". Фудбалска репрезентација Србије није успела да се пласира на Европско првенство пошто је пре 11 дана била поражена од Шкотске у финалу баража. Ипак, ни… »
"Није у реду да се кривица сваљује на погрешне: Људе!" Немања Гудељ након краха против Шкотске: Ми смо били на терену…

"Није у реду да се кривица сваљује на погрешне: Људе!" Немања Гудељ након краха против Шкотске: Ми смо били на терену…

Спортал блиц 23.11.2020
Одговорност је исључиво на нама јер нисмо умели да поновимо приступ са меча против Норвешке, да будемо храбрији агресивнији, руководство не игра фудбал - каже првотимац “орлова” и Севиље. Фудбалери Србије још покушавају да дођу… »

Вести дана »