Povezane vesti
Seksi uraganku zamenio transeksualnom pevačicom: Sanjinom bivšem dečku njena koleginica sedi u krilu
Telegraf 26.11.2020
- Ako sam ja Elektra Elite, onda je on Nikola Elite! To je sve što ću vam reći! Za sada dovoljno - rekla je u svom maniru pevačica. Transeksualna pevačica Elektra Elite gde god da se pojavi privlači pažnju, kako svojim izgledom, tako i stavom, ali i… »
Nikola ulazi u "Zadrugu", posle raskida sa Sanjom Uragankom, a sada mu trans*ksualna pevačica Elektra sedi u krilu i mazi ga…
Alo 26.11.2020
Au! Trans*ksulalna pevačica gde god da se pojavi žari i pali, kako svojim izgledom, tako i stavom, ali i britkim jezikom! Nikola i Elektra Nikola i Elektra Pre dva dana osvanule su šok fotografije na kojima Elektra sedi u krilu zgodnom i mlađanom Nikoli… »
Vesti dana »
Otvorene nove deonice Dunavskog koridora, saobraćaj od sutra u podne; Vučić: Ostvarenje snova za istok Srbije
RTS pre 17 minutajoš 32 povezane
Napadač i dalje u bekstvu! Ubijena devojka (22), opsadno stanje u gradu! Dve rejverke se spasile na neverovatan način! "Video sam senku sa jurišnom puškom"
Kurir pre 32 minutajoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 31. avgust: Sutra sunčano sa temperaturom do 37 stepeni
Serbian News Media pre 11 minutajoš 24 povezane
Nepal izdao novo upozorenje na poplave, više od 3.000 ljudi se vodi kao nestalo
Politika pre 1 satjoš 21 povezana