Povezane vesti
Vučićeva fasada demokratije se opasno ljulja: SNS je razgranato drvo korupcije, kriminala, diktature i izdaje
Pravda 27.11.2020
Predsednik pokreta "Oslobođenje" Mlađan Đorđević pozvao je danas „građane, opozicione stranke, lokalne pokrete, članove vladajućih partija kojima je dosta prevare“ da zajedno onemoguće održavanje izbora 2022. godine, ukoliko „to ne budu slobodni izbori“… »
Ko sprečava izbore?
Danas 27.11.2020
Već nekoliko dana Aleksandar Vučić i njegovi mediji vode spin-kampanju protiv mene, u svom poznatom maniru. Tvrde da pozivam na „nasilje“ i „rat na ulicama“, jer sam javno rekao da izbori mogu biti samo slobodni – ili ih neće biti. Pri toj izjavi stojim… »
Đorđević (Oslobođenje): Onemogućićemo izbore 2022. godine ako budu lažni
Beta 27.11.2020
Predsednik Pokreta Oslobodjenje Mladjan Djordjević je danas "gradjane, opozicione stranke, lokalne pokrete, članove vladajućih partija kojima je dosta prevare" pozvao da zajedno onemoguće održavanje izbora 2022. godine, ukoliko "to ne budu slobodni… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate zbog rasta cena sirove nafte
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 62 povezane
Centralna komanda SAD: Avion za dopunu goriva pao u Iraku, poginulo četvoro vojnika
Nedeljnik pre 35 minutajoš 28 povezanih
Tramp tvrdi da je Iran pred predajom: „Uklonio sam rak koji je pretio svima nama“
Nova pre 50 minutajoš 36 povezanih
Pune ruke posla za kragujevačku Hitnu pomoć: Intervencije zbog nezgoda i hroničnih tegoba
Serbian News Media pre 2 satajoš 31 povezana
Brat Darka Lazića sedmi motociklista koji je poginuo od početka godine: Zašto je u Srbiji vožnja motora "ruski rulet"
Blic pre 25 minutajoš 28 povezanih