Povezane vesti

Brnabić: Gradimo autoputeve, gradimo jaču Srbiju

Politika 28.11.2020
KUZMIN/SREMSKA RAČA – Gradeći autoputeve, gradimo jaču Srbiju, izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić, koja je danas obišla sa ministrom građevinarstva Tomislavom Momirovićem radove na deonici Kuzmin - Sremska Rača, u okviru zgradnje… »

Na Savi niče novi most koji će povezati Srem i Semberiju

RTS 28.11.2020
Izgradnja deonice puta Kuzmin-Sremska Rača, u okviru auto-puta Beograd-Sarajevo, biće završena do oktobra 2022.godine. To je, posle obilaska radova na mostu na Savi i razgovora sa izvođačima, najavila predsednica Vlade Ana Brnabić. Na gradilištu… »

"Auto-put Beograd-Sarajevo ne spaja samo dve države nego i naše narode"

B92 28.11.2020
Sremska Rača, Kuzmin -- Ministar građevinarstva, saobraćaja i infastrukture Tomislav Momirović ocenio je da auto-put Beograd-Sarajevo ne spaja samo dve države nego i naše narode. Svi smo svesni koliko investiranje u putnu privredu znači ne samo za… »

Brnabić: Gradeći auto-puteve gradimo jaču Srbiju

RTS 28.11.2020
Premijerka Ana Brnabić koja je obišla sa ministrom građevinarstva Tomislavom Momirovićem radove na deonici Kuzmin-Sremska Rača, u okviru zgradnje auto-puta Beograd-Sarajevoda gradeći auto-puteve, gradimo jaču Srbiju. Ana Brnabić je kazala da je… »

Brnabić: Izvođač radova obećao - deonica Kuzmin-Sremska Rača do kraja 2022.

N1 Info 28.11.2020
Izvođač radova na deonici Kuzmin-Sremska Rača je obećao da će ta deonica auto-puta Beograd-Sarajevo biti završena do kraja 2022. godine, kazala je premijerka Ana Brnabić. Izvor: N1 Srbija je prošle godine počela izgradnju te prve deonice od 18… »

Premijerka Brnabić: Prva deonica auto-puta Beograd-Sarajevo biće gotova do kraja 2022. (foto)

Kurir 28.11.2020
KUZMIN/SREMSKA RAČA - Gradeći autoputeve, gradimo jaču Srbiju, izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić, koja je danas obišla sa ministrom građevinarstva Tomislavom Momirovićem radove na deonici Kuzmin - Sremska Rača, u okviru zgradnje… »

Brnabić: Prva deonica auto-puta Beograd-Sarajevo biće gotova do kraja 2022. godine

Beta 28.11.2020
Izvodjač radova na deonici Kuzmin-Sremska Rača je obećao da će ta deonica auto-puta Beograd-Sarajevo biti završena do kraja 2022. godine, kazala je danas premijerka Ana Brnabić. Srbija je prošle godine počela izgradnju te prve deonice od 18… »

Most na Savi u Sremskoj Rači biće dug 1310 metara: Očekuje se da bude gotov do oktobra 2022.

B92 28.11.2020
Beograd -- Gradeći autoputeve, gradimo jaču Srbiju, izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić. Ona je danas obišla sa ministrom građevinarstva Tomislavom Momirovićem radove na deonici Kuzmin - Sremska Rača, u okviru izgradnje autoputa Beograd… »

Brnabić: Gradimo autoputeve, gradimo jaču Srbiju

Dnevnik 28.11.2020
KUZMIN/SREMSKA RAČA: Gradeći autoputeve, gradimo jaču Srbiju, izjavila je premijerka Srbije Ana Brnabić, koja je s ministrom građevinarstva Tomislavom Momirovićem obišla radove na deonici Kuzmin - Sremska Rača, u okviru zgradnje autoputa Beograd -… »

Vesti dana »