Povezane vesti
Tenisa nema, ali Đokovića ne vade iz usta! "Svi znaju da Novak nije omiljen u teniskim krugovima i ja mislim da je ekstreman…
Sportal blic 29.11.2020
Francuski teniser dao je izjavu za švajcarski “Blik” u kojoj je ponovo govorio o . Ovaj put, tema je bila njegova teniska organizacija, odnosno . Prethodno je , čiji je član bio i Simon, i izazvao veliki potres u svetu tenisa, a Francuz mu se… »
Novak često ima ekstremne stavove: Francuski teniser zna zašto Novaka ne vole u nekim krugovima
Večernje novosti 28.11.2020
FRANCUSKI teniser Žil Simon, u razgovoru za švajcarski "Blik", ponovo se dotakao teme Udruženja teniskih profesionalaca koje su nedavno formirali Novak Đoković i Vasek Pospišil. - Mislim da nam je potrebna bolja organizacija i zato sam stao uz… »
Vesti dana »

Incident u Pionirskom parku u Beogradu: Šta se dogodilo između Željka Latasa i Miloša Pavlovića
BBC News pre 34 minutajoš 38 povezanih

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 34 minutajoš 21 povezana

Dačić: Policija ima zvučni top, stoji u kutijama u magacinu, izjava da ga nemamo bila – nespretna
N1 Info pre 6 satijoš 8 povezanih

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 52 minutajoš 12 povezanih

Kremlj: Datum novih rusko-američkih razgovora biće određen narednih dana
Nova pre 52 minutajoš 84 povezane