Povezane vesti

Forum beogradskih gimnazija: Prekratak rok za zaključivanje ocena tokom onlajn nastave

Nova ekonomija 30.11.2020
U starijim razredima osnovnih i u svim srednjim školama u Srbiji od danas se počelo sa onlajn nastavom. Prelazak na taj način rada je teži, ali je trenutno u uslovima pandemije svakako bezbedniji i za učenike i za nastavnike, smatraju u Forumu… »

Đaci na onlajn nastavi, prosvetari upozoravaju da je država svu odgovornost prebacila na nastavnike

Radio 021 30.11.2020
Zbog pogoršanja epidemiološke situacije, većina đaka nastavu prati onlajn. Prosvetari upozoravaju da država nije rešila probleme na koje su ukazivali, kao i da je svu odgovornost i ovog puta prebacila na nastavnike. Stariji razredi osnovnih škola i… »

Većina đaka opet na onlajn nastavi, prosvetari upozorili na nerešene probleme

N1 Info 30.11.2020
Zbog pogoršanja epidemiološke situacije, većina đaka nastavu prati onlajn. Prosvetari upozoravaju da država nije rešila probleme na koje su ukazivali tokom prošle školske godine, kao i da je svu odgovornost i ovog puta prebacila na nastavnike… »

Onlajn nastava za starije osnovce i u OŠ "Sremski front" u Šidu VIDEO

B92 30.11.2020
Odlukom Vlade Srbije, na preporuku Kriznog štaba, nastava na daljinu za starije osnovce i srednjoškolce će se primenjivati do početka zimskog raspusta 21. decembra. Ovu preporuku od danas primenjuju i u Osnovnoj školi "Sremski front" u Šidu… »

Vodič kroz “novu normalnost” srpskih škola

Nova 30.11.2020
Škole u Srbiji proteklih nedelja počele su masovno da se prazne, zbog sve većeg broja zaraženij nastavnika i učenika. Od danas su školske učionice i dvorišta još praznije. Naime, odlukom Kriznog štaba, đaci starijih razreda osnovnih škola i… »

Jović: Ministarstvo svu odgovornost za onlajn nastavu svalilo na nastavnike

N1 Info 30.11.2020
Zvonimir Jović iz Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije izjavio je da je i ovo Ministarstvo prosvete, kao i prethodno, svu odgovornost za izvođenje i rezultate online nastave skinulo sa sebe i prebacilo je na nastavnike. "Ako nešto ne bude valjalo… »

Podsetite se kako izgleda onlajn nastava: Umesto u školske klupe, đaci ponovo pred ekrane televizora i računara! (foto)

Mondo 30.11.2020
Od danas zvanično počinje nova "tura" onlajn nastave za starije osnovce i srednjoškolce. Od danas zvanično počinje nova "tura" onlajn nastave za starije osnovce i srednjoškolce. Stariji osnovci od petog do osmog razreda i srednjoškolci, od danas… »

Od danas onlajn nastava za starije osnovce i srednjoškolce

Politika 30.11.2020
Stariji osnovci od petog do osmog razreda i srednjoškolci, od danas će nastavu pratiti onlajn, dok mlađi osnovci, od prvog do četvrtog razreda, nastavljaju da idu u školu. Odlukom Vlade Srbije, na preporuku Kriznog štaba, nastava na daljinu za… »

Stariji osnovci i srednjoškolci od danas nastavu prate onlajn

Radio 021 30.11.2020
Stariji osnovci od petog do osmog razreda i srednjoškolci, od danas će nastavu pratiti onlajn. Istovremeno, mlađi osnovci, od prvog do četvrtog razreda, nastavljaju da idu u školu. Odlukom Vlade Srbije, na preporuku Kriznog štaba, nastava na daljinu… »

Đaci od danas kreću opet na onlajn nastavu. Školama data uputstva

B92 30.11.2020
Beograd -- Stariji osnovci od petog do osmog razreda i srednjoškolci, od danas će nastavu pratiti onlajn. Istovremeno, mlađi osnovci, od prvog do četvrtog razreda, nastavljaju da idu u školu. Odlukom Vlade Srbije, na preporuku Kriznog štaba, nastava… »

Od danas za starije osnovce i srednjoškolce nastava onlajn: Evo kako će učenici odgovarati i biti ocenjivani

Kurir 30.11.2020
Stariji osnovci od petog do osmog razreda i srednjoškolci, od danas će nastavu pratiti onlajn, dok mlađi osnovci, od prvog do četvrtog razreda, nastavljaju da idu u školu. Odlukom Vlade Srbije, na preporuku Kriznog štaba, nastava na daljinu za… »

Ko ostaje kod kuće, a ko ide u školu: Od danas ponovo počinje onlajn nastava za đake!

Mondo 30.11.2020
Školama data uputstva. Školama data uputstva. Stariji osnovci od petog do osmog razreda i srednjoškolci, od danas će nastavu pratiti onlajn. Istovremeno, mlađi osnovci, od prvog do četvrtog razreda, nastavljaju da idu u školu. Odlukom Vlade Srbije… »

Od danas za starije osnovce i srednjoškolce nastava onlajn

RTV 30.11.2020
BEOGRAD - Stariji osnovci od petog do osmog razreda i srednjoškolci, od danas će nastavu pratiti onlajn, dok mlađi osnovci, od prvog do četvrtog razreda, nastavljaju da idu u školu. Odlukom Vlade Srbije, na preporuku Kriznog štaba, nastava na… »

Stroga pravila za nastavnike, ocenjivanje, pismeni zadaci i druge novine: Onlajn nastava kreće danas, šta sve treba da znate

Blic 30.11.2020
Nastava na daljinu kreće od danas, potom se sledi zimski raspust, tako da će stariji osnovci i srednjoškolci u školske klupe, ako sve ostane po sadašnjem planu, sesti tek sledeće godine, tačnije 18. januara. Do tada, preporuke Ministarstva imaju… »

Onlajn nastava od danas: Stariji osnovci i srednjoškolci nastavu prate od kuće

Večernje novosti 30.11.2020
STARIJI osnovci od petog do osmog razreda i srednjoškolci, od danas će nastavu pratiti onlajn, dok mlađi osnovci, od prvog do četvrtog razreda, nastavljaju da idu u školu. Odlukom Vlade Srbije, na preporuku Kriznog štaba, nastava na daljinu za… »

Danas za starije osnovce i srednjoškolce počinje nastava na daljinu: Evo kako će se đaci ocenjivati

Telegraf 30.11.2020
Nastava na daljinu za starije osnovce i srednjoškolce će se primenjivati do početka zimskog raspusta, 21. decembra. Stariji osnovci od petog do osmog razreda i srednjoškolci, od danas će nastavu pratiti onlajn, dok mlađi osnovci, od prvog do… »

Vesti dana »