Povezane vesti
Tejlor Ročesti se raspisao: Objavio je svoju prvu knjigu
Nova 01.12.2020
Plejmejker Crvene zvezde, Tejlor Ročesti, objavio je knjigu i predstavio je svojim pratiocima na društvenim mrežama. Na terasi stana u kome živi u Beogradu, otvorio je paket koji mu je poslao izdavač, a tu je bio prvi primerak njegove knjige po imenu… »
"Usvojio sam pozitivan filter kroz koji doživljavam svet": Zvezdin košarkaš prelazi u pisce - upravo se pohvalio knjigom…
Sportal blic 30.11.2020
Košarkaš poslednjom objavom na društvenim mrežama iznenadio je pratioce. Svojevremeno najbolji strelac Evrolige sa pratiocima je podelio vest da je napisao knjigu, koja će izaći početkom naredne godine, te da mu je jedan primerak stigao na kućnu… »
Vesti dana »

Slavica Radovanović: Niko me nije zvao oko prelazne Vlade
Novi magazin pre 57 minutajoš 29 povezanih

Vučević o propalom kandidatu za gradonačelnika Beograda: Obradović bi opet da slaže, ali Srbija pamti
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

"Gazdu su videli kako uzima kesu sa parama i beži": Oglasila se supruga preminulog vozača Hitne pomoći iz Kočana: "Evo šta mi je rekao na dan požara"
Blic pre 3 minutajoš 54 povezane

Haos u Pančevu: Građani pokušavaju da uđu na sednicu Skupštine, guraju se s policijom FOTO
Nova pre 4 satijoš 15 povezanih

Genasys tvrdi da u Beogradu nije korišten LRAD uređaj, ali se poziva na izvještaj Earshota
Al Jazeera pre 4 satijoš 27 povezanih