Povezane vesti

Direktor Fajzera: Vlade da ne otvaraju ekonomiju isuviše brzo

Politika 03.12.2020
Izvršni direktor kompanije Fajzer Albert Burla apelovao je na vlade širom sveta da ne otvaraju ekonomiju isuviše brzo usled optimizma zbog potencijalnih vakcina protiv kovida-19, prenosi AP. Uzimajući u obzir pritisak da se otvori ekonomija, vlade ne… »

Direktor fajzera poručio: Do kraja 2021. godine više doza vakcina nego što je potrebno za borbu protiv pandemije

Večernje novosti 03.12.2020
IZVRŠNI direktor kompanije Fajzer Albert Burla izjavio je da je uveren da će do kraja 2021. godine biti više doza vakcina protiv korona virusa nego što je to potrebno za borbu protiv pandemije. - Uveren sam da ćemo do kraja 2021. imati više doza… »

"Povratak normali nije daleko": Direktor Fajzera: Do kraja 2021. imaćemo više vakcina nego što nam treba

Blic 03.12.2020
Izvršni direktor kompanije Fajzer Albert Burla izjavio je da je uveren da će do kraja 2021. godine biti više doza vakcina protiv korona virusa nego što je to potrebno za borbu protiv pandemije. - Uveren sam da ćemo do kraja 2021. imati više doza… »

Direktor Fajzera: "Vlade da ne otvaraju ekonomiju isuviše brzo"

B92 03.12.2020
Izvršni direktor kompanije Fajzer Albert Burla apelovao je na vlade širom sveta da ne otvaraju ekonomiju isuviše brzo. Pod tim je mislio na nalet optimizma zbog potencijalnih vakcina protiv kovid-19, prenosi AP. Uzimajući u obzir pritisak da se otvori… »

Direktor fajzera poručio: Do kraja 2021. godine više doza vakcina nego što je potrebno za borbu protiv pandemije

Kurir 03.12.2020
Izvršni direktor kompanije Fajzer Albert Burla izjavio je da je uveren da će do kraja 2021. godine biti više doza vakcina protiv korona virusa nego što je to potrebno za borbu protiv pandemije. "Uveren sam da ćemo do kraja 2021. imati više doza… »

Direktor Fajzera: Vlade da ne otvaraju ekonomiju isuviše brzo

Blic 02.12.2020
Izvršni direktor kompanije Fajzer Albert Burla apelovao je na vlade širom sveta da ne otvaraju ekonomiju isuviše brzo usled optimizma zbog potencijalnih vakcina protiv kovid-19, prenosi AP. Uzimajući u obzir pritisak da se otvori ekonomija, vlade ne… »

Direktor fajzera poziva na oprez: Uprkos vakcini, upozorava na potencijalnu grešku koju vlade mogu da naprave

Večernje novosti 02.12.2020
IZVRŠNI direktor kompanije Fajzer Albert Burla apelovao je na vlade širom sveta da ne otvaraju ekonomiju isuviše brzo usled optimizma zbog potencijalnih vakcina protiv kovid-19, prenosi AP. Uzimajući u obzir pritisak da se otvori ekonomija, vlade ne… »

Vesti dana »