Povezane vesti
"Sistem je pod opsadom": Tramp ponovi tvrdnje o izbornim prevarama: Ovo je možda najvažniji govor koji sam održao
Blic 03.12.2020
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp obratio se građanima u video poruci u kojoj je ponovio svoje tvrdnje o prevarama birača na izborima u novembru, kada je izgubio od demokratskog kandidata Džoa Bajdena. - Ovo je možda najvažniji govor… »
Najvažniji govor koji je Tramp održao: Američki predsednik izneo dokaze o izbornoj prevari! Sistem je pod opsadom! (video)
Pravda 03.12.2020
Američki predsednik Donald Tramp se u video izjavi obratio građanima SAD-a. - Ovo je možda najvažniji govor koji sam održao - rekao je Tramp na početku obraćanja. On je rekao da je smešno koliko dugo traje saga o izbornim rezultatima i da je njegova… »
Tramp se obratio građanima u video poruci Ovo je najvažniji govor koji sam ikad održao! Štitim naš izborni sistem koji je…
Kurir 03.12.2020
Predsednik SAD Donald Tramp obratio se građanima Amerike putem video poruke i nazvao svoj govor u kom se osvrnuo na izbornu krađu najvažnijim koji je održao. "Ovo je možda najvažniji govor koji sam ikad održao. Želim da vam dam informacije o našim… »
Najvažniji govor koji je Tramp održao: Američki predsednik izneo dokaze o izbornoj prevari - Sistem je pod opsadom! (video)
Večernje novosti 02.12.2020
AMERIČKI predsednik Donald Tramp se u video izjavi obratio građanima SAD-a. - Ovo je možda najvažniji govor koji sam održao - rekao je Tramp na početku obraćanja. On je rekao da je smešno koliko dugo traje saga o izbornim rezultatima i da je njegova… »
Vesti dana »
OFAK produžio JANAF-u licencu za transport nafte za NIS do 17. aprila
RTV pre 20 minutajoš 57 povezanih
Ubijen General Revolucionarne garde koji je demantovao Netanjahua! Čim je rekao da Iran i dalje proizvodi rakete i da će rat da potraje, stigla vest da je mrtav
Kurir pre 15 minutajoš 34 povezane
Muslimani širom sveta danas obeležavaju prvi dan Ramazanskog bajrama
Beta pre 50 minutajoš 13 povezanih
Veliko iznenađenje u Majamiju: Treća teniserka sveta eliminisana na startu prestižnog turnira
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih