Povezane vesti

"Sistem je pod opsadom": Tramp ponovi tvrdnje o izbornim prevarama: Ovo je možda najvažniji govor koji sam održao

"Sistem je pod opsadom": Tramp ponovi tvrdnje o izbornim prevarama: Ovo je možda najvažniji govor koji sam održao

Blic 03.12.2020
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp obratio se građanima u video poruci u kojoj je ponovio svoje tvrdnje o prevarama birača na izborima u novembru, kada je izgubio od demokratskog kandidata Džoa Bajdena. - Ovo je možda najvažniji… »
Najvažniji govor koji je Tramp održao: Američki predsednik izneo dokaze o izbornoj prevari! Sistem je pod opsadom! (video)

Najvažniji govor koji je Tramp održao: Američki predsednik izneo dokaze o izbornoj prevari! Sistem je pod opsadom! (video)

Pravda 03.12.2020
Američki predsednik Donald Tramp se u video izjavi obratio građanima SAD-a. - Ovo je možda najvažniji govor koji sam održao - rekao je Tramp na početku obraćanja. On je rekao da je smešno koliko dugo traje saga o izbornim rezultatima i da je… »
Tramp se obratio građanima u video poruci Ovo je najvažniji govor koji sam ikad održao! Štitim naš izborni sistem koji je…

Tramp se obratio građanima u video poruci Ovo je najvažniji govor koji sam ikad održao! Štitim naš izborni sistem koji je…

Kurir 03.12.2020
Predsednik SAD Donald Tramp obratio se građanima Amerike putem video poruke i nazvao svoj govor u kom se osvrnuo na izbornu krađu najvažnijim koji je održao. "Ovo je možda najvažniji govor koji sam ikad održao. Želim da vam dam informacije o… »
Najvažniji govor koji je Tramp održao: Američki predsednik izneo dokaze o izbornoj prevari - Sistem je pod opsadom! (video)

Najvažniji govor koji je Tramp održao: Američki predsednik izneo dokaze o izbornoj prevari - Sistem je pod opsadom! (video)

Večernje novosti 02.12.2020
AMERIČKI predsednik Donald Tramp se u video izjavi obratio građanima SAD-a. - Ovo je možda najvažniji govor koji sam održao - rekao je Tramp na početku obraćanja. On je rekao da je smešno koliko dugo traje saga o izbornim rezultatima i da je… »

Vesti dana »