Повезане вести
"Систем је под опсадом": Трамп понови тврдње о изборним преварама: Ово је можда најважнији говор који сам одржао
Блиц 03.12.2020
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп обратио се грађанима у видео поруци у којој је поновио своје тврдње о преварама бирача на изборима у новембру, када је изгубио од демократског кандидата Џоа Бајдена. - Ово је… »
Најважнији говор који је Трамп одржао: Амерички председник изнео доказе о изборној превари! Систем је под опсадом! (видео)
Правда 03.12.2020
Амерички председник Доналд Трамп се у видео изјави обратио грађанима САД-а. - Ово је можда најважнији говор који сам одржао - рекао је Трамп на почетку обраћања. Он је рекао да је смешно колико дуго траје сага о изборним… »
Трамп се обратио грађанима у видео поруци Ово је најважнији говор који сам икад одржао! Штитим наш изборни систем који је…
Курир 03.12.2020
Председник САД Доналд Трамп обратио се грађанима Америке путем видео поруке и назвао свој говор у ком се осврнуо на изборну крађу најважнијим који је одржао. "Ово је можда најважнији говор који сам икад одржао. Желим да вам дам… »
Најважнији говор који је Трамп одржао: Амерички председник изнео доказе о изборној превари - Систем је под опсадом! (видео)
Вечерње новости 02.12.2020
АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп се у видео изјави обратио грађанима САД-а. - Ово је можда најважнији говор који сам одржао - рекао је Трамп на почетку обраћања. Он је рекао да је смешно колико дуго траје сага о изборним… »
Вести дана »

Протест запослених у култури: „Просечна зарада 76.000, 41 одсто запослених ће да буде испод минималца“
Недељник пре 5 сатијош 15 повезаних

МУП о саобраћајноиј несрећи код Сремске Митровице: Ухапшен возач аутобуса, погинуле три особе
Бета пре 10 минутајош 151 повезана

Болтон се пред судом изјаснио да није крив због оптужби око тајних информација
Еуроневс пре 2 сатајош 29 повезаних