Povezane vesti
Deni Avdija o zastavi Srbije: Mnogo znači tati, zaslužio je
Nova 03.12.2020
Deni Avdija, novi košarkaš Vašingtona, imao je prvu konferenciju za medije u novom klubu, koji ga je izabrao kao 9. pika. Momak koji ima izraelske i srpske korene izazvao je veliku pažnju medija, 30 minuta je proveo u odgovaranju na pitanja, a bilo je… »
Deni Avdija o ocu zuferu i poreklu: Na draftu sam nosio srpsku zastavu jer znam koliko to znači mom tati
Večernje novosti 02.12.2020
DENI Avdija je kao 9. pik na ovogodišnjem NBA draftu bio izabran od strane Vašington Vizardsa. Sin nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde, Zufera Avdije, pojavio se na konferenciji za medije kao član Vizardsa, a prisutna je bila i redakcija b92.net Denija… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 6 satijoš 4 povezane

Tri decenije od zločinačke "Oluje": Dan sećanja na stradale, centralna manifestacija u Sremskim Karlovcima
RTV pre 6 satijoš 1 povezana

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Prelep gest Luke Dončića čim je potpisao milionski ugovor: "Želim da ostvare snove, kao što sam ja"
Mondo pre 33 minutajoš 1 povezana