Povezane vesti

Crvena zvezda odigrala nerešeno protiv Hofenhajma (0:0)

Crvena zvezda odigrala nerešeno protiv Hofenhajma (0:0)

Danas 04.12.2020
U petom kolu L grupe Lige Evrope Remi po meri oba kluba. Ovako se u najkraćem može opisati rezultat večerašnje utakmice Crvena zvezda – Hofenhajm 0:0, u petom kolu L grupe Lige Evrope. Nemački klub je ovim bodom potvrdio ostanak na prvom mestu, dok su… »
"Ne zanima me: Lepota!" Dejan Stanković nakon izborenog evroproleća hvalio igrače kao retko kad, ali sada je fokus samo na ovo!…

"Ne zanima me: Lepota!" Dejan Stanković nakon izborenog evroproleća hvalio igrače kao retko kad, ali sada je fokus samo na ovo!…

Sportal blic 03.12.2020
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković govorio je posle plasmana tog kluba u nokaut fazu Lige Evrope. Ovo je veliki rezultat za crveno-bele. "Da, upravo tako. Svaka čast momcima, klubu, navijačlma. Nije lako. Bili smo fenomenalni od prvog do 90. minuta… »
Dejan Stanković: Ne zanima me da li je igra bila lepa, ne dolazi se lakim putem do nokaut faze!

Dejan Stanković: Ne zanima me da li je igra bila lepa, ne dolazi se lakim putem do nokaut faze!

Večernje novosti 03.12.2020
CRVENA zvezda je remizirala sa Hofenhajmom (0:0) na stadionu Rajko Mitić. Sa deset osvojenih bodova Crvena zvezda će kao drugoplasirana nastupati u nokaut fazi Lige Evrope, što će biti drugi put za četiri godine da ponavljaju evropsko proleće. "Svaka… »

Vesti dana »