Povezane vesti
Ja sam imao koronu! Palma se oglasio hit-videom sa Rtnja: Morate da je pobedite zbog onih koji vas vole! A onda je krenuo da…
Kurir 04.12.2020
JAGODINA - Narodni poslanik u Skupštini Srbije i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma danas se oglasio video-snimkom sa Rtnja u kojem je rekao da je imao koronu i da ju je pobedio! On je rekao da pozdravlja sve koji boluju od kovida i poručio… »
Palma se vraća u formu: Ozdravio, a sada trenira i ima poruku svima koji imaju koronu (video)
Večernje novosti 04.12.2020
LIDER Jedinstvene Srbije Dragana Marković Palma nedavno se izborio sa korona virusom i odmah se vratio svom hobiju - boksu! - Pozdrav za sve one koji u ovom trenutku imaju koronu. Ja sam imao koronu i vidite da sam se vratio da radim ono što sam radio… »
Vesti dana »
Milvoki ne može bez Janisa: Baksi poraženi od Filadelfije i to na domaćem terenu (video)
Kurir pre 1 satjoš 43 povezane
Jokić nikada nije pričao o saigračima ovako: „Ovaj tim jednostavno…“
Nova pre 21 minutajoš 19 povezanih
Alarmantna situacija u Černobilju! Nuklearna elektrana teško oštećena posle dronskog napada, zaštitni omotač ne može da zaustavi širenje radijacije
Dnevnik pre 16 minutajoš 10 povezanih
Trampovom izaslaniku ide dobro: Kijev šalje jasnu poruku - do mira je moguće doći
B92 pre 37 minutajoš 12 povezanih
Vreme u Srbiji: Umereno do potpuno oblačno, mestimično kiša, najviša dnevna temperatura do 12°C
Serbian News Media pre 56 minutajoš 11 povezanih