Povezane vesti
Kluni: Perem veš i čistim podove u svom domu
Nova 05.12.2020
Holivudski glumac Džordž Kluni otkrio je u jednom intervjuu za strane medije da je on taj koji u svom domu pere veš. Naime, dok je Kluni govorio o tome da se sam šiša kod kuće, glumac se osvrnuo i na to šta sve radi od kućnih poslova. Zapravo, on pere… »
On je savršena domaćica: Džordž Kluni Pere veš svojoj porodici i to nije sve šta radi u kući
Večernje novosti 05.12.2020
DžORDž Kluni (59) priznao je da se kod kuće uspešno sam šiša. - Moja kosa je stvarno poput slame, tako da je lako - rekao je za CBS Sunday Morning.. Prema Kluniju, koji ja dva puta poneo titulu najseksi muškarca na svetu, izum od 139,95 dolara, uređaj… »
Vesti dana »
'Izrael nas je uvukao u rat, nije bilo pretnje Irana': Ostavka šefa američke službe za borbu protiv terorizma
BBC News pre 59 minutajoš 25 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 4 satijoš 7 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Danas pre 13 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 9 satijoš 2 povezane
Telekom priznao da su ukradeni podaci dela korisnika: Šta može da im se dogodi i šta im je činiti
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih