Повезане вести
Биће све о.К: Ненад Јездић упутио поруку читаоцима “Новости” из болнице
Вечерње новости 06.12.2020
ГЛУМАЦ Ненад Јездић, који је са обостраном упалом плућа, као последицом заразе вирусом корона, у суботу, примљен у болницу "Др Драгиша Мишовић" у Београду, у СМС поруци поручио је читаоцима нашег листа: "Биће све океј". Прошлог… »
Температура га је ломила Неколико дана: Пре откривања обостране упале плућа, Ненад Јездић је имао ове симптоме!
Мондо 06.12.2020
Глумац је позитиван на корона вирус. Глумац је позитиван на корона вирус. Ненад Јездић позитиван је на корона вирус, а након позитивног теста примљен је у болницу "Др Драгиша Мишовић" због обостране упале плућа. Глумац је убрзо… »
Ненад Јездић се огласио из болнице: Позитиван сам на корону, чувајте и себе и друге
Вечерње новости 05.12.2020
ГЛУМАЦ Ненад Јездић је са обостраном упалом плућа примљен у болницу "Драгиша Мишовић", а како је открио, позитиван је на корону. - Поштовани, након што ми је у понедељак тест на корону био позитиван, пуштен сам на кућно… »
Ненад Јездић примљен у КБЦ Драгиша Мишовић: Глумац има упалу плућа
Вечерње новости 05.12.2020
ГЛУМАЦ Ненад Јездић вечерас је са обостраном упалом плућа примљен у болницу "Драгиша Мишовић". Како сазнајемо од ПР службе глумца, он је тренутно стабилно и он није животно угрожен, а још увек се не зна да ли је позитиван на… »
Вести дана »
Амерички разарач покварен у Тихом океану: 300 морнара данима било без воде, оброка, тоалета, климе...
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Емирати одговорили на ескалацију у региону: Обустављене све трговинске и финансијске активности са Ираном
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Сахрањено петоро планинара из Босне и Херцеговине који су погинули на Елбрусу, највишем врху Европе
Данас пре 6 сатијош 1 повезана