Povezane vesti
Otac Darka Lazića u lošem zdravstvenom stanju: Pevač se oglasio: "Meni su davali pet posto šanse da preživim, ti ćeš i sa…
Blic 07.12.2020
Folker Darko Lazić podelio je sa svima da njegov otac Milan Lazić ima zdravstvenih problema. Milan je imao operaciju zeluca, tokom koje mu je pozlio i zbog čega mu se zdravlje pogoršalo. Lazić je na društvene mreže postavio fotografiju oca, a opis iste… »
Otac Darka laziću u jako lošem zdravstvenom stanju: Pevač se oglasio i poslao mu snažnu poruku (foto)
Večernje novosti 07.12.2020
OTAC pevača Darka Lazića, harmonikaš Milan Lazić u lošem je zdravstvenom stanju. Pevač je na svom Instagramu podelio fotografiju oca, a uz to je napisao sledeće: - Šta sam ja preživeo sve iako su mi dali samo 5 posto šanse da ću preživeti, ti ćeš i sa 1… »
Vesti dana »
Novosadski srednjoškolci iz čak osam škola stupaju u bojkot nastave! U Zrenjaninu tišina! Srednjoškolci u bojkotu
Volim Zrenjanin pre 4 satijoš 32 povezane
Željko Obradović: ''Džabari? Videli ste kako izgleda... Bez Vašingtona ne možemo''
Sportske.net pre 35 minutajoš 48 povezanih
Studenti u blokadi i Dijana Hrka: Simbioza ili uzurpacija pokreta i stvaranje kulta ličnosti?
Mondo pre 5 satijoš 43 povezane
Prve slike sa mesta pada aviona NATO blizu granice sa Rusijom: Poginulo svih 20 članova posade (Foto)
Mondo pre 1 satjoš 37 povezanih
Novi poredak: Partizan se popeo na tabeli Evrolige, Zvezda i dalje u vrhu!
Hot sport pre 1 satjoš 107 povezanih