Povezane vesti
Video sam mnogo kovčega, SAD gledam kako da ostanem živ: NBA zvezda izgubila sedam članova porodice, uključujući majku , zbog…
Večernje novosti 08.12.2020
KORONA virus odneo je živote čak sedam članova porodice Karla Entoni Taunsa, objavio je najbolji košarkaš Minesote. Prva žrtva opakog virusa bila je Taunsova majka. - Sinoć sam primio poziv da sam izgubio ujaka. Sve je počelo smrću moje majke. Video sam… »
Strašna sudbina NBA zvezde: Sedam članova porodice mu umrlo zbog korone - "Video sam puno kovčega ove godine"!
Mondo 08.12.2020
Njemu se ova godina pretvorila u pakao... Njemu se ova godina pretvorila u pakao... Neverovatna 2020. godina zadesila je Karla Entonija Taunsa! Najbolji igrač Minesote Timbervulvsa otkrio je da mu je od posledica korona virusa ove godine preminulo čak… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 19. februara 2026: promenljivo oblačno i toplije vreme sa naoblačenjem uveče
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 22 povezane
Bivši predsednik Južne Koreje osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog uvođenja vanrednog stanja
Serbian News Media pre 17 minutajoš 15 povezanih
Jesmo li sve bliže novom sukobu: Amerika preti Iranu i šalje nosače aviona
BBC News pre 33 minutajoš 12 povezanih
Izveštaj Zavoda za urgentnu medicinu Kragujevac: Povećan broj pregleda u ambulanti
Serbian News Media pre 37 minutajoš 11 povezanih
Sofronijević: Prijavljeni objekti se upisuju u katastar, do sada nije bilo prigovora
Insajder pre 2 satajoš 11 povezanih