Повезане вести
Србија и борба против корупције: Стил живота, бизнис модел или проблем који уништава друштво
Јужне вести 09.12.2020
ББЦ Корупција „Колико бомбоњера и ружа сам добила од родитеља, могла сам до сада да отворим цвећару", каже за ББЦ на српском Ивана Раденковић учитељица у основној школи у Београду. Она свакако није једина међу запосленима у… »
Србија и борба против корупције: Стил живота, бизнис модел или проблем који уништава друштво
Радио 021 09.12.2020
Чак 84 одсто испитаника Србије каже да не би ни пријавило корупцију, показују истраживања. ББЦ Корупција „Колико бомбоњера и ружа сам добила од родитеља, могла сам до сада да отворим цвећару", каже за ББЦ на српском Ивана… »
BBC News 09.12.2020
Чак 84 одсто испитаника Србије каже да не би ни пријавило корупцију, показују истраживања. „Колико бомбоњера и ружа сам добила од родитеља, могла сам до сада да отворим цвећару", каже за ББЦ на српском Ивана Раденковић… »
Данас 09.12.2020
„Колико бомбоњера и ружа сам добила од родитеља, могла сам до сада да отворим цвећару“, каже за ББЦ на српском Ивана Раденковић учитељица у основној школи у Београду. Она свакако није једина међу запосленима у јавном сектору… »
Вести дана »
Вучић: Правосудни закони донети у складу са Уставом, недостајала широка јавна расправа
РТС пре 24 минутајош 17 повезаних
Вучић најавио када почиње служење обавезног војног рока и колико ће трајати
Данас пре 9 минутајош 27 повезаних
Четврти дан блокаде теретног саобраћаја на прелазима са земљама Шенгена
Невсмакс Балканс пре 19 минутајош 28 повезаних
Лукоил продаје пословање америчкој инвестиционој групи, чека се 'миг' Вашингтона
НИН пре 1 сатјош 26 повезаних
Аустралијан опен спречио непријатност на мрежи: "Без руковања играчица"
Б92 пре 9 минутајош 28 повезаних