Повезане вести
Србија и борба против корупције: Стил живота, бизнис модел или проблем који уништава друштво
Јужне вести 09.12.2020
ББЦ Корупција „Колико бомбоњера и ружа сам добила од родитеља, могла сам до сада да отворим цвећару", каже за ББЦ на српском Ивана Раденковић учитељица у основној школи у Београду. Она свакако није једина међу запосленима у… »
Србија и борба против корупције: Стил живота, бизнис модел или проблем који уништава друштво
Радио 021 09.12.2020
Чак 84 одсто испитаника Србије каже да не би ни пријавило корупцију, показују истраживања. ББЦ Корупција „Колико бомбоњера и ружа сам добила од родитеља, могла сам до сада да отворим цвећару", каже за ББЦ на српском Ивана… »
BBC News 09.12.2020
Чак 84 одсто испитаника Србије каже да не би ни пријавило корупцију, показују истраживања. „Колико бомбоњера и ружа сам добила од родитеља, могла сам до сада да отворим цвећару", каже за ББЦ на српском Ивана Раденковић… »
Данас 09.12.2020
„Колико бомбоњера и ружа сам добила од родитеља, могла сам до сада да отворим цвећару“, каже за ББЦ на српском Ивана Раденковић учитељица у основној школи у Београду. Она свакако није једина међу запосленима у јавном сектору… »
Вести дана »
Министар спољних послова Француске: Противимо се евентуалним америчким нападима на цивилне објекте у Ирану
Еуроневс пре 45 минутајош 41 повезана
Америчка офанзива: Џеј Ди Венс у Будимпешти, Доналд Трамп млађи у Бањалуци
BBC News пре 5 сатијош 29 повезаних
Звезда сломила Париз за наставак борбе за плеј-оф Евролиге: Добрић, Монеке и Коди блистали у важној победи
Нова пре 1 сатјош 36 повезаних
Скуп подршке редакцији Н1: "Судбина Н1 није само судбина медија, већ и целе државе"
Нова пре 2 сатајош 21 повезана