Повезане вести
Србија и борба против корупције: Стил живота, бизнис модел или проблем који уништава друштво
Јужне вести 09.12.2020
ББЦ Корупција „Колико бомбоњера и ружа сам добила од родитеља, могла сам до сада да отворим цвећару", каже за ББЦ на српском Ивана Раденковић учитељица у основној школи у Београду. Она свакако није једина међу запосленима у… »
Србија и борба против корупције: Стил живота, бизнис модел или проблем који уништава друштво
Радио 021 09.12.2020
Чак 84 одсто испитаника Србије каже да не би ни пријавило корупцију, показују истраживања. ББЦ Корупција „Колико бомбоњера и ружа сам добила од родитеља, могла сам до сада да отворим цвећару", каже за ББЦ на српском Ивана… »
BBC News 09.12.2020
Чак 84 одсто испитаника Србије каже да не би ни пријавило корупцију, показују истраживања. „Колико бомбоњера и ружа сам добила од родитеља, могла сам до сада да отворим цвећару", каже за ББЦ на српском Ивана Раденковић… »
Данас 09.12.2020
„Колико бомбоњера и ружа сам добила од родитеља, могла сам до сада да отворим цвећару“, каже за ББЦ на српском Ивана Раденковић учитељица у основној школи у Београду. Она свакако није једина међу запосленима у јавном сектору… »
Вести дана »
Кирибати први закорачили у 2026, ватромети у Сиднеју, Токију и Пекингу
РТВ пре 4 сатијош 39 повезаних
Радно време и дежурства током новогодишњих и божићних празника у Србији 2026
Наслови.аи пре 2 сатајош 25 повезаних
"Батут" упозорава и саветује за празнике: Будите умерени у исхрани, последице претеривања могу да буду опасне
Невсмакс Балканс пре 7 сатијош 25 повезаних
Захтевамо правду, захтевамо одговорност: Нова студентска шетња сутра у Нишу
Југ пресс пре 5 сатијош 18 повезаних