Повезане вести

Србија и борба против корупције: Стил живота, бизнис модел или проблем који уништава друштво

Србија и борба против корупције: Стил живота, бизнис модел или проблем који уништава друштво

Јужне вести 09.12.2020
ББЦ Корупција „Колико бомбоњера и ружа сам добила од родитеља, могла сам до сада да отворим цвећару", каже за ББЦ на српском Ивана Раденковић учитељица у основној школи у Београду. Она свакако није једина међу запосленима у… »

Радио 021 09.12.2020
Чак 84 одсто испитаника Србије каже да не би ни пријавило корупцију, показују истраживања. ББЦ Корупција „Колико бомбоњера и ружа сам добила од родитеља, могла сам до сада да отворим цвећару", каже за ББЦ на српском Ивана… »

BBC News 09.12.2020
Чак 84 одсто испитаника Србије каже да не би ни пријавило корупцију, показују истраживања. „Колико бомбоњера и ружа сам добила од родитеља, могла сам до сада да отворим цвећару", каже за ББЦ на српском Ивана Раденковић… »

Данас 09.12.2020
„Колико бомбоњера и ружа сам добила од родитеља, могла сам до сада да отворим цвећару“, каже за ББЦ на српском Ивана Раденковић учитељица у основној школи у Београду. Она свакако није једина међу запосленима у јавном сектору… »

Вести дана »