Povezane vesti
Srbija i borba protiv korupcije: Stil života, biznis model ili problem koji uništava društvo
Radio 021 09.12.2020
Čak 84 odsto ispitanika Srbije kaže da ne bi ni prijavilo korupciju, pokazuju istraživanja. BBC Korupcija „Koliko bombonjera i ruža sam dobila od roditelja, mogla sam do sada da otvorim cvećaru", kaže za BBC na srpskom Ivana Radenković… »
Srbija i borba protiv korupcije: Stil života, biznis model ili problem koji uništava društvo
Južne vesti 09.12.2020
BBC Korupcija „Koliko bombonjera i ruža sam dobila od roditelja, mogla sam do sada da otvorim cvećaru", kaže za BBC na srpskom Ivana Radenković učiteljica u osnovnoj školi u Beogradu. Ona svakako nije jedina među zaposlenima u javnom sektoru koji… »
BBC News 09.12.2020
Čak 84 odsto ispitanika Srbije kaže da ne bi ni prijavilo korupciju, pokazuju istraživanja. „Koliko bombonjera i ruža sam dobila od roditelja, mogla sam do sada da otvorim cvećaru", kaže za BBC na srpskom Ivana Radenković učiteljica u osnovnoj… »
Danas 09.12.2020
„Koliko bombonjera i ruža sam dobila od roditelja, mogla sam do sada da otvorim cvećaru“, kaže za BBC na srpskom Ivana Radenković učiteljica u osnovnoj školi u Beogradu. Ona svakako nije jedina među zaposlenima u javnom sektoru koji se po… »
Vesti dana »
"Ukrajinci mu nudili: 100.000 dolara i život u EU" Uhapšeni osumnjičeni Igora Kirilova: Ovako su otkrivene ubice moćnog Putinovog generala (foto)
Blic pre 34 minutajoš 21 povezana
Politikolog o dogovoru Beograda i Prištine o nestalima: "Džoker" da se ne kaže da je sve propalo
Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih
Prekinuta serija Partizana u Evroligi: Posle Budućnosti i Asvel slavio u „Areni“
Danas pre 9 satijoš 8 povezanih
Veštačenje novosadskog FTN-a pokazalo: Nesreća na Železničkoj stanici mogla da bude sprečena
Radio 021 pre 2 satajoš 3 povezane
U Briselu danas samit lidera EU i Zapadnog Balkana, učestvuje predsednik Vučić
RTS pre 1 satjoš 6 povezanih