Povezane vesti
Oglasio se Knežević: Brutalna poruka biznismena upućena Milu Đukanoviću!
Pravda 12.12.2020
Oglasio se predsednik Atlas grupe Duško Knežević. - Ja sam preko svojih međunarodnih kontakata znao da je Milo Đukanović izgubio podršku zapadnih saveznika, posebno zbog problema visoke korupcije u Crnoj Gori i organizovanog kriminala. O tim problemima… »
Knežević: Milo mora da ide u zatvor, nema pregovora sa predstavnicima mafijaške hobotnice!
Večernje novosti 12.12.2020
JA sam preko svojih međunarodnih kontakata znao da je Milo Đukanović izgubio podršku zapadnih saveznika, posebno zbog problema visoke korupcije u Crnoj Gori i organizovanog kriminala. O tim problemima sam pisao u prethodnom periodu i Stejt dipartmentu, i… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Rijera otkrio zbog čega nije došao u Zvezdu prethodne godine, pa najavio ekspresne promene: "Nemam čarobni štapić, ali videćete sve protiv Plzenja"
Nova pre 7 minutajoš 33 povezane
Novi bilans zemljotresa u Indoneziji: Poginule 53 osobe, 135 povređenih i hiljade raseljenih
Beta pre 7 minutajoš 21 povezana
Đedović Handanović: Pregovori oko NIS-a napreduju, RHE Bistrica strateški projekat
Naslovi.ai pre 2 satajoš 16 povezanih